SİYASET
Giriş Tarihi : 01-05-2023 17:42

Şengöz’den Akyazı çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya Milletvekili Adayı Sezer Şengöz, Akyazı’da adım atılmadık mahalle, köy bırakmadı. Vatandaşlarla bir bir selamlaşan Şengöz “Akyazı bizim için çok değerli, görüyoruz ki bizler de onlar için değerliyiz” dedi.

Şengöz’den Akyazı çıkarması


Seçim çalışmalarını Sakarya’nın 16 ilçesinde sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya Milletvekili Adayı Sezer Şengöz, Akyazı’da tam 4 mahalle gezdi. Akyazı’da adım atılmadık sokak bırakmayan Şengöz, vatandaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Çatalköprü, Yağcılar, Pazarköy ve Taşburun Mahalleleri’ni ziyaret eden Şengöz gittiği her yerde büyük ilgiyle karşılanırken, vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilendi. Bütün bu sorunların çözümlerinin yine kendilerinde olduğunu belirten Şengöz; “Akyazı istikrar diyor, Akyazı güven diyor. Bizlere olan güvenlerini de burada bulunan vatandaşlarımız gösteriyor. Bizleri ağırlayan ve dinleyen tüm Akyazılı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Akyazı bizim için çok değerli, görüyoruz ki bizler de onlar için değerliyiz” ifadelerini kullandı.

 

AdminAdmin