SİYASET
Giriş Tarihi : 03-10-2023 10:30

Serdip Dokumacı "Siyasi şova artık milletin karnı tok"

Yunus Tever’in yerel seçimlere ilişkin "17-0 alacağız" açıklamasına İYİ Parti İl Başkanı Serdip Dokumacı’dan cevap geldi.

Serdip Dokumacı





Dokumacı yaptığı açıklamada siyasi şova artık milletin karnı tok derken, konuşulanların gerçekten uzak olduğunu dile getirdi. Dokumacı: "AK Parti İl Başkanı Sn. Tever’in yerel seçimlere ilişkin 17-0 tüm belediyeleri alacağız açıklamasının gerçeklerden uzak olduğunu, kendisi de dahil herkes bilmektedir. Son yerel seçimlerde 2 belediye kaybeden ve bazı belediyeleri de almakta zorlanan AK Parti'nin, ülkemizin ekonomik anlamda büyük çöküş yaşadığı, milletin evine eti geçtik, süt götürmekte dahi zorlandığı ve genel seçimlerde oy kaybettiği  bir dönemde, "tüm belediyeleri alacağız" açıklaması tek kelime ile aklımız ile dalga geçmektir, siyasi şovdur. Şu bilinmelidir ki; milletimizin siyasi şovlara karnı toktur" diye belirtti.

"Şuan 5 İlçeyi alacak durumdayız"

Dokumacı: "Son olarak şunu söylemek isterim. İYİ Parti olarak bizde tüm İlçeler’de seçimleri almak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz, şu an itibari ile 5
İlçe’de çok iddialıyız ve bu belediyeleri hemşehrilerimizin takdirleri ile alacağız.
Sn. Başkan hesabı ona göre yapsın, isterse Kasım ayı sonunda belediye sayılarımızı yeniden değerlendiririz" dedi.

AdminAdmin