YEREL
Giriş Tarihi : 13-03-2024 17:53

Serdivan Çocuk Akademisi’nden Dolu Dolu Ramazan Etkinlikleri

Serdivan Belediyesi Çocuk Akademisi bünyesinde hizmet verecek olan "Ramazan Okulu” her yıl olduğu gibi bu yıl da çocukları eğlence ve eğitimle buluşturacak.

Serdivan Çocuk Akademisi’nden Dolu Dolu Ramazan Etkinlikleri


 

Tüm Atölye ve Etkinlikler Ücretsiz

 

Akademiden yapılan açıklamada, 3-6 yaş çocuklar için Ramazan ayına özel içeriklerle hazırlanan atölyeler Ramazan ayı boyunca devam edeceği bildirildi. Her pazartesi günü saat 10.00'da fikirvesanat.org adresinden kayıtların alınacağı ücretsiz atölyelerde kontenjan sınırı bulunduğu belirtildi.

 

Minikler İçin Tekne Orucu

 

Ramazan ayı boyunca gerçekleştirilecek atölyeler; Ebeveyn-Çocuk Atölyesi, Peygamberler Atölyesi, Hoş Geldin Ramazan Atölyesi, Oyuncak Tasarım Atölyesi, Ramazan Davulcusu Atölyesi, Tekne Orucu Atölyesi, Hadis Atölyesi, Cuma Sünnetleri Atölyesi, Ramazan Terimleri Atölyesi: Teravih, Beceri Atölyesi, Parkur Atölyesi vb. Anadol’unun unutulmaya yüz tutan geleneksel tekne orucu Serdivan Çocuk Akademisi atölyelerinde tekrar hayat buluyor.

 

Geleneksel Gölge Oyunu

 

Son yılı aşkın tecrübesi ile artık geleneksel hale gelen Serdivan Ramazan Okulu'na yoğun bir talep olduğu ve bu talebe yetişebilmek adına atölye kontenjanlarının arttırıldığı ifade edildi. Ramazan Okulu etkinlikleri kapsamında 16 Mart Çarşamba günü Karagöz ve Hacivat gölge oyunu 6-12 yaş çocuklarla buluşacak. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan geleneksel gölge oyununa kayıtlar fikirvesanat.org adresi üzerinden alınacak.

 

AdminAdmin