YEREL
Giriş Tarihi : 10-11-2022 19:45

Serdivan’da Kültür Sanat Sezonuna Konserli Açılış

Serdivan Belediyesi kültür ve sanat sezonuna, Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi’nde gerçekleşen Aslıhan Özel ve Özer Özel konseriyle başladı. Müzikseverler konsere yoğun ilgi gösterdi.

Serdivan’da Kültür Sanat Sezonuna Konserli Açılış


 

Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi tarafından düzenlenen müzikli söyleşi etkinliğinde Klasik Kemençe sanatçısı Aslıhan Özel ve Tamburi Özer Özel sahne aldı. İkili, sevenleri tarafından en çok sevilen eserlerini icra ederek katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.

 

Başkan Alemdar’dan Teşekkür

 

Müzikli söyleşi etkinliğini takip eden Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar anlamlı etkinlik için sanatçılara ve katılımcılara teşekkür ederek, “Serdivan Fikir ve Sanat Akademimiz 2022 Güz Dönemi dersleriyle yeni bir sezona merhaba diyor. Yine aynı şekilde kültür sanat sezonumuzun açılışını değerli sanatçılarımız Aslıhan ve Özer Özel’in bu gece bizleri mest eden konseriyle gerçekleştirdik. Kıymetli sanatçılarımızı yürekten alkışlıyor, sanatsever misafirlerimize de gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu yıl da birbirinden güzel etkinliklerle bir araya gelmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

AdminAdmin