YEREL
Giriş Tarihi : 23-10-2023 16:37

Soğucak Büyükşehirle yepyeni bir yüze kavuştu

Şehrin dört bir yanında yol yenileme ve onarım çalışması yürüten ve vatandaşlara konforlu bir ulaşım imkânı sunan Büyükşehir Belediyesi, Söğütlü Soğucak’ta mahalleye ve ilçeye ulaşımı sağlayan 5 buçuk kilometrelik ara arter yolu 8 bin ton asfalt kullanarak yepyeni bir yüze kavuşturdu.

Soğucak Büyükşehirle yepyeni bir yüze kavuştu

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Başkan Ekrem Yüce’nin “Asfaltın ulaşmadığı yol kalmayacak” talimatıyla kent merkezinde ve 16 ilçede, tüm kırsal bölgelerde 7/24 mesaide yoğun bir çalışma yürütüyor. Özellikle ilçelerde kırsal bölgelere ulaşımı çok daha rahat hale getiren Büyükşehir, asfalt rekorlarına yenilerini eklemek için mesai harcıyor.

 

Ana ulaşım güzergahı

Çalışmaların sonuncusu ise Söğütlü Soğucak Mahallesi’nde başladı. İlçe merkezine ve civar mahallelere ulaşımı sağlayan ana ulaşım arteri olan 5 buçuk kilometrelik caddede çalışmalar süratle başlatıldı. Altyapı ve üst yapı düzenlemelerinin ardından dolgu işlemleri yapılan yol daha sonra 8 bin ton asfaltla sil baştan yenilendi.

 

Başkan Yüce’ye teşekkür

Ekiplerin son dokunuşlarıyla yepyeni bir yüze kavuşan Soğucak’ta trafik artık daha güvenli ve konforlu bir şekilde akıyor. Yeniden hizmete açılan yol için civarda yaşayan vatandaşlardan Başkan Yüce ve Büyükşehir’e teşekkürler iletildi.

 

Şehrin dört bir yanında dokunuşlar

Yol-Bakım ve Altyapı Dairesi Başkanlığı’ndan (YOLBAK) yapılan açıklamada, “Gündüz gece sahada, şehrimizin her noktasında bir dokunuş yapıyor ve Büyükşehir’in hizmetlerini her noktaya ulaştırıyoruz. Şehrni ulaşım altyapısını çok daha güçlü hale getirmek ve asfaltsız yol bırakmamak için mesaimiz devam ediyor. Son olarak Söğütlü Soğucak’ta yaptığımız çalışmayla bölge ulaşımını yakından ilgilendiren bir yeniliği hayata geçirdik. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” denildi.

 

AdminAdmin