GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-09-2022 13:13

Soylu ''Benim Amerika'da bir tane malım var, o da FETÖ."

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Neymiş? Amerika'ya gidecekmişim de iki defa beni 'istenmeyen adam' ilan etmiş Amerika. Üst üste iki defa. Neymiş? Amerika'da mallarım varmış da onlara da el koyacakmış. Benim Amerika'da bir tane malım

Soylu ''Benim Amerika'da bir tane malım var, o da FETÖ.

 

 

 

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı binasının açılışında konuştu.

Soylu, "Bugün talimat alan bir Türkiye yok. Ana muhalefetin, 6'lı masanın ve o ittifakın karıştırdığı bu. Bugün dünya politikasında, dünya siyasetinde etkisini ortaya koyan, sözünü ortaya koyan bir Türkiye var" dedi.

 

Bakan Soylu, konuşmasına şöyle devam etti:

"Eğer bugün Arnavutluk'ta FETÖ okulları kapatılıyorsa, dünyanın birçok ülkesinde FETÖ okulları kapatılıyorsa, Türkiye'den FETÖ silinip atılmışsa elbette ki bu konudaki hassasiyetimiz sonuna kadar devam edecek, hiç kimseye bir fırsat vermeyeceğiz. Neymiş? Amerika'ya gidecekmişim de iki defa beni 'istenmeyen adam' ilan etmiş Amerika. Üst üste iki defa. Neymiş? Amerika'da mallarım varmış da onlara da el koyacakmış. Benim Amerika'da bir tane malım var, o da FETÖ."

"Biz geleceğimizi Amerika'da, Avrupa'da aramıyoruz" ifadesini kullanan Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz geleceğimizi Anadolu coğrafyasının gücünde, kuvvetinde, kudretinde, imanında, seciyesinde, ahlakında, birliğinde ve beraberliğinde arıyoruz. Bu sırat-ı müstakimdir, bundan ayrılmayın. 2023 Türkiye'nin bağımsızlıdır, özgürlüğüdür. 2023'ten sonra Cumhuriyet'in ikinci asrına bu birliktelik büyük bir damga vuracak. Bizi her yerden bekliyorlar, bir kardeşiniz olarak söylüyorum, bize her yerden dua ediyorlar, ümit ediyorlar."

AdminAdmin