Sakarya Yerel Haber
Sakarya Yerel Haber
EĞİTİM

SUBÜ Arifiye MYO’ya iki yeni program

SUBÜ Arifiye MYO’da YÖK onayıyla Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Programı ile İnsansız Araç Teknikerliği Programı açıldı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
SUBÜ Arifiye MYO’ya iki yeni program
Paylaş:

 

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Arifiye Meslek Yüksekokulu’nda açılması planlanan iki yeni program daha Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından onaylandı. Böylelikle Arifiye MYO’da ‘Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Programı’ ile ‘İnsansız Araç Teknikerliği Programı’ açılmış oldu. Yeni programlar bu yıl Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) kılavuzuna dâhil edilecek ve öğrenciler tarafından tercih edilebilecek. İnsansız Araç Teknikerliği Programı, YÖK tarafından başlatılan yapay zekâ ve dijital dönüşüm hamlesi kapsamında SUBÜ’de açılan 10 program arasında yer almıştı.

Bu haber Sakarya Yerel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EĞİTİM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

gtag('config', 'G-0B5L033KGC');