Sakarya Yerel Haber
Sakarya Yerel Haber
EĞİTİM

SUBÜ ve AZTU iş birliği gelişiyor

SUBÜ Sakarya MYO Öğretim Görevlisi Meltem Eyüboğlu Özcan, Erasmus+ KA171 projesi kapsamında Azerbaycan Teknik Üniversitesi’nde robotik uygulamaları anlattı.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
SUBÜ ve AZTU iş birliği gelişiyor
Paylaş:

 

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Sakarya Meslek Yüksekokulu Elektronik ve Otomasyon Bölümü Öğretim Görevlisi Meltem Eyüboğlu Özcan, Erasmus+ KA171 projesi kapsamında Azerbaycan Teknik Üniversitesi’nde (AZTU) ders verdi. Mekatronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerine robotik uygulamaları anlatan Özcan, ayrıca AZTU Mekatronik Mühendisliği Bölümü’nü ziyaret ederek bölüm ve laboratuvarlar ile ilgili Bölüm Başkanı Prof. Dr. Çelebi İftihar Kurbanelioğlu’ndan bilgi aldı. SUBÜ ve AZTU, lisans ve lisansüstü düzeyde ortak çalışmalar yapılmasından personel hareketliliğine kadar geniş bir çerçeveyi kapsayan iş birliği protokolü de imzalamıştı. Gerçekleştirilen Erasmus+ KA171 projesi ve iş birliğinin iki üniversite arasındaki hareketliliğe ve ortak çalışmalara katkı sağlaması hedefleniyor.

Bu haber Sakarya Yerel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EĞİTİM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

gtag('config', 'G-0B5L033KGC');