GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-04-2024 16:20

SYKD’nin Ramazan Bayramı Programına Yoğun İlgi

Sakarya Yerel Kültür Derneğinin Ramazan Bayramının 1. Günü gerçekleşen 43. Geleneksel Bayramlaşma Programına çeşitli siyasi partilerden milletvekilleri, belediye başkanları, parti yöneticileri yoğun ilgi gösterdi. Bu seneki bayramlaşmaya gençlerin yanısıra, ailelerin çocuklarıyla birlikte katılması da büyük memnunluk yarattı.

SYKD’nin Ramazan Bayramı Programına Yoğun İlgi


 

Dernek Otağında kalabalık bir katılımla gerçekleşen Ramazan Bayramı Bayramlaşma Programında misafirlerini yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kapıda karşılayan SYKD Başkanı İbrahim Şahin davetlilere hitaben yaptığı konuşmasında Sakarya Yerel Kültür Derneği’nin büyük bir camia ve Türkiye’nin en büyük halk sivil toplum örgütü olduğuna vurgu yaptı.

 

Yerel Kültür Derneği olarak gençlere büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan İbrahim Şahin; “Gençlerimiz bizim için çok önemli. Bugün de burada çok sayıda gencimiz bizimle birlikteler. Bu bayramda en çok sevindiğimiz bir konu da bayramlaşma programımıza ailelerimizin çocuklarıyla birlikte katılması oldu. Özellikle ailelerimize ve gençlerimize derneğimize gösterdikleri ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bugünkü yoğun katılım ve kalabalık gösterdi ki gelecek bayramda daha geniş bir alanda bayramlaşma programımızı yapacağız. İnşaatını tamamladığımız Manavlar Konağını İnşallah Kurban Bayramı’nda hizmete açacağız. Tüm Milletimizin Sakaryalı hemşehrilerimizin ve derneğimizi her geçen yıl daha da güçlendiren üyelerimizin Mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyoruz.” dedi.  

 

SYKD Bayramlaşmasına Kimler Katıldı?

 

Sakarya Yerel Kültür Derneği’nde klasikleşen dartılı keşkek ikramının da yapıldığı bayramlaşma programına; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Milletvekilleri Ali İnci, Lütfi Bayraktar, Murat Kaya, Ertuğrul Kocacık, CHP Milletvekili Ayça Taşkent ve Parti Meclisi Üyesi Ecevit Keleş, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, yeni dönemde seçilen bazı ilçe belediye başkanları, 31 Mart yerel seçimlerinde aday olup seçilemeyen belediye başkan adayları, çeşitli siyasi partilerden yöneticiler, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, dernek üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. SYKD Başkanı İbrahim Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri bayramlaşmaya katılan tüm misafirlerine teşekkür ettiler.  

 

 

AdminAdmin