SPOR
Giriş Tarihi : 26-04-2023 08:20

Taner Taşkın son günlerini yaşıyor

Sakaryaspor doğrudan Süper Lig hayalleri kurarken Boluspor beraberliğinin ardından bir anda Play-off’a katılamama tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Oynadığı son 4 maçta sadece bir galibiyet alabilen yeşil siyahlılar rakiplerin puan kaybettiği haftaları bir türlü değerlendiremeyerek taraftarını adeta kahretti. Temsilcimiz Erzurumspor (D) Pendikspor ve Gençlerbirliği (D) karşılaşmalarından alacağı puanlar ligdeki kaderini belirleyecek.

Taner Taşkın son günlerini yaşıyor

 

ÜÇ TEKNİK ADAM

Sezona İlker Püren ile başlayan Sakaryaspor, 8'inci haftada deplasmanda alınan Bodrumspor mağlubiyeti ile Püren ile yolları ayırıp takımın başına Serkan Özbalta'yı getirmişti. Serkan Özbalta, 12 hafta görevde kalmış ve üst üste 3 galibiyet aldığı 21'inci hafta sonunda görevine son verilmişti. Özbalta'dan görevi devir alan Taner Taşkın ise yine yakaladığı 3 maçlık seri ile şampiyonluk umutlarını artırmasına rağmen iç sahada alınan Samsunspor mağlubiyeti ile seriye ara vermişti.  Ligde son 5 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik 3 mağlubiyet alarak ikincilik ve üçüncülük umutlarından uzaklaşan Taner Taşkın yönetimindeki Sakaryaspor, Boluspor beraberliği ile play-off'a katılamama tehlikesi ile karşı karşıya kalması ile tecrübeli hocanın yeşil siyahlı ekipteki görevinin sonlanıp sonlanmayacağı beklenmeye başlandı.

Taner Taşkın’ın göreve geldiğinde 21.haftada Sakaryaspor,  lig şampiyonu Samsunspor’un 7 puan gerisinde bulunurken 34.hafta itibari ile lig ikincisi olan Çaykur Rizespor’un 3 puan gerisinde yer alıyordu. 

AdminAdmin