SPOR
Giriş Tarihi : 21-07-2023 11:37   Güncelleme : 21-07-2023 11:38

Tatangalar'dan yeni sezon öncesinde önemi çağrı

Trendyol 1.Lig’de 2023-2024 fikstürünün çekilmesinin ardından Tatangalar sosyal medyadan yaptığı çağrı ile deplasman maçlarına  ve sosyal medya kullanımına dikkat çekti.

Tatangalar'dan yeni sezon öncesinde önemi çağrı

 

ATIŞMALARA GİRMEYİN

Tatangalar yaptığı açıklamada; Tatangalar bugüne kadar varlığını sosyal medya atışmalarıyla değil, tribünde ve yollardaki duruşu ile kazanmıştır. Kurulduğu günden beri Tatangalar, forum, blog veya sosyal medya üzerinden mangalda kül bırakmayıp maç günü gelince deplasman tribününde yokları oynayan bir oluşum değildir.

Biz isteriz ki, sevdasına gönül vermiş her camia evladı Sakarya Atatürk Stadı’na gelip, pankartını assın. Biz de aynı şekilde 1990’dan beri Tatangalar pankartını asmadığımız stadın olmayışı ile övünmeye devam edelim.

YASAK GELMESİN

Bu duygu ve düşüncelerle sizleri sosyal medya üzerinden rakiplerimiz hakkında yorumlarda bulunurken daha dikkatli olmaya davet ediyoruz. Bilinmektedir ki deplasman yasaklarını uygulayan merciler öncelikle sosyal medyada ortamın gerginliğini analiz edip karar vermektedir. Deplasman yasağı getirtecek her türlü paylaşım ve içerikten imtina etmenizi rica eder, birlik ve beraberlik içerisinde tüm şehrimiz güzel bir sezon yaşamayı dileriz.’’ İfadelerine yer verildi

AdminAdmin