Sakarya Yerel Haber
Sakarya Yerel Haber
ASAYİŞ

Tefeci operasyonunda tutuklu sayısı 4’e yükseldi

Bursa’da yapılan tefecilik operasyonu sonucu tutuklu sayısı 4’e yükseldi.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Tefeci operasyonunda tutuklu sayısı 4’e yükseldi
Paylaş:

Bursa’da yapılan tefecilik operasyonu sonucu tutuklu sayısı 4’e yükseldi.
Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda çok sayıda şahsa faiz karşılığı borç para vererek tefecilik faaliyetinde bulunan ve milyonlarca lira haksız kazanç elde ettiği tespit edilen Y.G, M.G.T, S.D, U.G isimli 4 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Yapılan arama neticesinde çok sayıda senet, ajanda ve alacaklı şahısları gösterir not kağıtlarına el konuldu.
Adliyeye sevk edilen, Y.G., M.G.T, S.D ve U.G. isimli şahıslar tutuklandı.

Bu haber Sakarya Yerel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

gtag('config', 'G-0B5L033KGC');