SİYASET
Giriş Tarihi : 25-03-2024 18:35   Güncelleme : 25-03-2024 18:42

Tever, Sakarya 31 Mart’ta Bir Kez Daha Cumhur İttifakı Diyecek!

AK Parti Sakarya heyeti, 31 Mart yerel seçimlerine doğru son hafta çalışmalarını koordine etmek için İl Başkanlığında toplandı.

Tever, Sakarya 31 Mart’ta Bir Kez Daha Cumhur İttifakı Diyecek!

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever’in Başkanlığında yapılan toplantıya, TBMM KEFEK Başkanı, Milletvekili Çiğdem Erdoğan, Milletvekilleri Ali İnci, Ertuğrul Kocacık, Murat Kaya, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkan Adayları, İl Yürütme Kurulu Üyeleri, İlçe SKM Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları katıldı.

Koordinasyon toplantısında seçim çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunularak, son altı günün çalışmaları ve programı istişare edildi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde milletimizin desteği, teveccühü ve duası ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Sakarya’da hizmet etmeye devam edeceklerini ifade eden İl Başkanı Tever, “31 Mart’ta tüm Türkiye yerel seçimlere, sandık başına gidiyor. Öncelikle yerel seçimlere giderken sağduyulu barış havasında bir seçimi Sakarya’mızda ve tüm ülkemizde gerçekleşmesini temenni ettiğimizin altını çizmek istiyorum. Tabii aynı zamanda da zafere giden yolda her şeyi mübah görmeyen bir süreç olmasını arzu ediyorum. Ne kimsenin tek bir oyuna tenezzül edeceğiz ne de bizim tek bir oyumuzun ziyan olmasına izin vereceğiz. Sandıkların başında duracak olan görevlilerimize, müşahitlerimize ve teşkilat mensuplarımıza gerekli eğitimleri verdik, bilgilendirmeleri yaptık. 31 Mart günü için 748 Okul, 2639 sandıkta 11 bine yakın bir görevlendirmemizi yaptık. En ufak bir boşluğa ve eksikliğe mahal vermeden çalışmalarımızı 16 ilçemizde de sürdürüyoruz.

Saha çalışmalarımız, mahalle ve esnaf buluşmalarımız bizlere gösteriyor ki Cumhur İttifakımız, partimiz sandıktan yine güçlü bir şekilde çıkacak. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın yoğun ilgi ve teveccühü ile karşılanıyoruz. Bu teveccüh seçimlerde sandıktan yine güçlü bir şekilde çıkacağımızın göstergesi. İlgisini, desteğini üzerimizden eksik etmeyen tüm hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Hedefimiz belli az laf çok iş diyerek, şehrimizi ve ilçelerimizi daha güzel, daha yaşanabilir, daha gelişmiş bir kent yapmak için durmadan çalışacağız. Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı 17-0 yaparak zaferimizi ilan edeceğiz. Buna inanıyor ve bunun için çok çalışıyoruz” dedi.

AdminAdmin