SİYASET
Giriş Tarihi : 14-08-2022 12:07

Tever’den AK Parti 21. kuruluş yıldönümü mesajı

AK Parti’nin 21. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan İl Başkanı Yunus Tever, “14 Ağustos 2001'de çıkılan bu kutlu yürüyüş, kökünü güçlü tarihimizden alarak aziz milletimizin emrinde ‘Bir olduk 21 olduk’ şiarıyla, aynı aşk, heyecan ve inanç ile huzur ve güvenin adresi olmaya devam ediyor” dedi.

Tever’den AK Parti 21. kuruluş yıldönümü mesajı

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti’nin 21. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Tever mesajında, “Büyük ve güçlü Türkiye’nin müjdecisi, milletin partisi AK Parti, bundan 21 yıl önce bir 14 Ağustos günü ülkemizin üzerine bir güneş gibi doğdu. Ülkemizin her anlamda büyük sıkıntılar yaşadığı bir dönemde iş başına gelen AK Parti, milletimizin büyük teveccühü ile girdiği her seçimden birinci parti çıkmış, siyasi tarihimizde kırılması zor bir rekora imza atmıştır. 21 yıllık AK Parti iktidarları döneminde ülkemiz kapatma davalarından e muhtıralara, 17-25 Aralık operasyonundan, gezi kalkışmasına ve 15 Temmuz hain darbe girişimi gibi pek çok anti demokratik müdahaleye maruz kalmış ancak milletimizin engin feraseti ve tankların önünde duran cesaretiyle demokrasimizi vesayet rejimine karşı korumuştur. Geride kalan 21 yılda pek çok başarıya imza atan AK Parti hükümetleri, ülkemize adeta çağ atlatmış, ekonomiden, sağlığa, iç ve dış politikadan enerjiye, tarımdan ulaşıma, turizmden insan haklarına kadar pek çok alanda devrim niteliğinde çalışmalara imza atmıştır.

Türk siyasi tarihine adını altın harflerle yazdıran Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki AK Parti, sadece ülkemizin değil, tüm İslam âleminin ve gönül coğrafyamızın umudu olmuştur. AK kadrolar olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da büyük bir aşkla ve şevkle ülkemize ve aziz milletimize hizmet etmeye ilk günkü inanç ve heyecanla çalışmaya, “Büyük ve Güçlü Türkiye” hedefine aynı ruh, inanç ve azimle yürümeye devam edeceğiz. Partimizin 21. kuruluş yılı vesilesi ile bugüne kadar partimizin değişik kademelerinde hizmette bulunmuş tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor, ahirete irtihal eden dava arkadaşlarıma Rabbim’den rahmet diliyorum. AK Parti'mizin 21. kuruluş yılını kutluyor, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini niyaz ediyorum” dedi.

AdminAdmin