SPOR
Giriş Tarihi : 25-01-2024 10:05

Tuncay Şanlı ''Şu anda oyuncularım çok sinirli, üzgün olabilirler''

Teknik direktör Tuncay Şanlı, gazetecilere, Gençlerbirliği maçında yaşananlar nedeniyle üzgün olduklarını söyledi.

Tuncay Şanlı ''Şu anda oyuncularım çok sinirli, üzgün olabilirler''

Teknik direktör Tuncay Şanlı,

Futbolcuyken de "Genelde hakem konuşmam, cevap verebileceğim yer saha." dediğini anımsatan Şanlı, "Her zaman bunun arkasındayım. Şu anda oyuncularım çok sinirli, üzgün olabilirler fakat yolumuza devam edeceğiz." dedi.

Şanlı, güzel oyunu 80-90 dakikaya taşımak için mücadele ettiklerini, antrenmanların da bu yönde gittiğini dile getirerek, "Gençlerbirliği maçında belirli bölümlerde cidden hem oyuna sahiptik hem de keyif veren futbol oynuyorduk. Sonuçlandırmada bazen sıkıntı yaşadığımız anlar olabilir ama maçı alıp başka bir yere götürmek, futbolun dışına çıkmak, futbolu konuşmamak üzücü. Artık ülkemizde sadece futbol, futbolun doğrularını konuşmalıyız. Hatalar varsa da bu hatalardan herkes ders çıkarmalı." ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği maçında her şeyin zaten ortada olduğuna değinen Şanlı, "Söylenecek çok fazla bir şey de yok. Yetkililer nasıl bir karar alırlar, neler söylerler onu bilemem ama biz birlik, beraber olma zamanındayız. Taraftarımızdan destek bekliyoruz. Şartlar ne olursa olsun, bu takım mücadelesine devam edecek." şeklinde konuştu.

AdminAdmin