YAŞAM
Giriş Tarihi : 24-10-2023 18:29

Turizmde yeni trendler SUBÜ’ de düzenlenen kongrede ele alınacak

Turizm sektöründeki gelişmeler ve yeniliklerin ele alınacağı "3. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi" 2 Kasım Perşembe günü başlayacak.

Turizmde yeni trendler SUBÜ’ de düzenlenen kongrede ele alınacak

 

"3. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi" 2 Kasım Perşembe saat 10:00’da günü başlayacak. Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Turizm Fakültesi’nde gerçekleştirilecek olan kongrede, turizm sektöründeki gelişmeler ve yeniliklerin ele alınacak.

 

Yurtdışından da katılım olacak

SUBÜ ile birlikte İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi ve Afyon Kocatepe Üniversitesi olmak üzere toplam dört üniversitenin iş birliğinde gerçekleşecek konferans, iki gün sürecek. Yurtdışından online katılımın da olacağı kongrede; çok sayıda akademisyen; Türkçe, İngilizce ve Rusça olmak üzere yaklaşık 50 bildiri sunacak.

 

“Sponsorlara teşekkür etti”

Konuyla alakalı www.lchaber.com İmtiyaz Sahibi Levent Candan’a açıklama yapan SUBÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Sarıışık, öncelikle kendilerine imkanları sağlayan sponsorlara teşekkür etti.

Sarıışık; “bu kongrenin en güzel yanlarından biri, Sakaryalı ve Sapancalı; iş adamları ve turizmciler bizlere çok destek oldu. Hatta katılımcıların konaklama ve yeme içmesini bile biz karşılayacağız. Onlar sadece gelip sunumlarını yapacaklar. Sponsor olarak bize destek olanlara buradan teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

 

İki yılda bir tekrarlanacak

“Normalde kongreyi daha erken yapacaktık. Ancak öğrencilerimizin de faydalanmasını istediğimiz için bu tarihe çektik” diyen Sarıışık; “bizim için en önemli olan şey katılımcıların memnun olarak geri dönmesi. Daha önce düzenlediğimiz iki kongrede sağ olsunlar hep olumlu dönüşler aldık. Bu bizi çok mutlu ve motive etti. Bundan sonra iki yılda bir tekrarlama kararı aldık. Gücümüz yeterse yılda bir de yapabiliriz tabii” açıklamalarında bulundu.

AdminAdmin