SPOR
Giriş Tarihi : 25-09-2023 13:48

Türkiye Off-Road Şampiyonasına Gönülcü Petrol’den Büyük Destek

Sakaryalı otomobil tutkunları hafta sonunda ilimizde yapılan 2023 Yılı Türkiye Off-Road Şampiyonası 4.Ayak Yarışlarında adrenalini yüksek heyecan yaşadılar.

Türkiye Off-Road Şampiyonasına Gönülcü Petrol’den Büyük Destek


 

İlimizin 63 yıllık köklü kuruluşlarından Petrol Ofisi Madeni Yağları Bölge Distribitörü Gönülcü Petrol şehrimizde gerçekleşen birçok etkinlikte olduğu gibi Off-Road Şampiyonasına da sponsor olarak büyük katkı sağladı.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde 54 Otomobil Sporları Kulübü’nün katkılarıyla 22 Eylül Cumartesi günü Kömürlük, 24 Eylül Pazar günü de Karaköy etaplarında yapılan şampiyonada dereceye giren pilotlara madalya ve kupalarının yanısıra Petrol Ofisi Madeni Yağları Bölge Distribitörü Gönülcü Petrol tarafından Adaptec teknolojisi ile yenilenen, her koşula Adapte olan Maxıma Cx 5/30 motor yağları ile sürpriz hediyeler verildi.

 

Karaköy Mahallesi'ndeki Spor Ada Pisti'nde çok sayıda sporseverin de yakından izlediği yarışlara, 14 ilden 18 araçta 36 yarışmacı katıldı. Çamur ve engebeli parkurda kıyasıya yarışan sporcular iki gün boyunca izleyicilere adrenalin dolu dakikalar yaşattı.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin ödüllerini verdiği 2023 Türkiye Off-Road Şampiyonası 4. ayak yarışları sonunda genel klasmanda Birinciliği Doğukan Pedal ve İlkgün Yurdakul ikilisi kazanırken, Bekir Başkal-Hande Erdoğan ekibi İkinci, Ali Seyda Kavrak-Serkan Sivri ikilisi ise Üçüncü oldu.

 

Off-Road Organizyon Komitesi her aşamasında büyük heyecanın yaşandığı şampiyonaya sponsor olan tüm firmalara katkılarından dolayı ‘Teşekkür’ plaketi verdi.

 

AdminAdmin