SİYASET
Giriş Tarihi : 18-03-2024 20:06

Türkiye'nin En Genç Milletvekili Zehranur Aydemir Sakarya'da Programa Katıldı

Arifiyeli AK gençler sahurda buluştu AK Parti Arifiye İlçe Gençlik Kolları Başkanlığınca yapılan Gençlik Buluşması programı kapsamında Arifiye Meydanı’nda sahur programı düzenlendi Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği programa; Türkiye’nin en genç vekili AK Parti Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir, Arifiye Belediye Başkanı-Cumhur İttifakı Arifiye Belediye Başkan Adayı İsmail Karakullukçu, AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Veysel Ünlü, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Serdar Akgün, AK Parti Arifiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Göksel Kaya ve davetliler katıldı.

Türkiye'nin En Genç Milletvekili Zehranur Aydemir Sakarya'da Programa Katıldı

SAKARYA KARARLI

Ateş başında hoş sohbetin gerçekleştiği programa ilişkin değerlendirmede bulunan Milletvekili Aydemir, “Sahurda Arifiye’deydik. Gençlik aşkıyla ısındığımız bir sahur sofrasında buluştuk. Sakarya 31 Mart’ta 17’de 17 yapmaya kararlı. Arifiye’de 5 genç belediye meclis üyesi adayımız var. Her biri ilçesini en güzel şekilde temsil etmeye hazır.” dedi.

Belediye Başkanı Karakullukçu da “AK Parti Milletvekilimiz Zehranur Aydemir’in katılımlarıyla, AK Parti Arifiye Gençlik kollarının düzenlemiş olduğu Gençlik Buluşması programına katıldık. Bugün, dünden nasıl daha güzelse, yarınlarımız da gençlerimiz sayesinde bugünden daha güzel olacak. Türkiye’miz, gençlerimizin omuzlarında yükselecek.” diye konuştu.

“YAPARSA GENÇLİK YAPAR”

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Göksel Kaya ise, “Ankara Milletvekilimiz Sayın Zehranur Aydemir’in katılımıyla gençlik buluşması programımızı tamamladık. İlk günkü gibi gençlere her zaman öncelik veren AK Parti çatısında altında olmaktan mutluluk ve gurur duyuyorum. Gençlik buluşmalarımız devam ediyor. İnşallah çok daha güzel projelerle sahada olacağız. Yaparsa gençlik yapar.” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin