EKONOMİ
Giriş Tarihi : 07-09-2023 18:58   Güncelleme : 30-10-2023 17:48

Türkiye’nin ilk termal Tiny House arsa projesi TinyThermaLand Abant

TinyThermaLand Abant, nüfusu artan ve kentleşme oranı yükselen ülkelerde yapılacak en iyi yatırım aracı olan sağlık konulu arsa yatırımı imkanı sunmaktadır.

Türkiye’nin ilk termal Tiny House arsa projesi TinyThermaLand Abant

 

 

TinyThermaLand Abant arsaları; yeni otoyol bağlantıları, hızlı tren ve arsaların entegre olduğu Sarot thermal tatil köyünün verdiği sağlık turizmi alternatifi sayesinde TinyThermaLand Abant arsalarını, konusunda rakipsiz yatırım aracı haline getirmektedir.

 

Ekonomik dalgalanmalardan en az etkilenen,yenisi üretilemeyen ve zamansız yatırım aracı olan arsa, kolay el değiştirebilen yapısı ile hızlı ve pratik finansal kazanç imkanı sunar.

 

3000 yıllık termal suları ile yerleşimin aktif bir şekilde devam ettiği, tarihe tanıklık eden doğal güzellikleriyle ünlü termal tatil cenneti Mudurnu, Taşkesti beldesi keşfedilmeyi bekliyor. Doğa ile iç içe olan bu beldede termal suların şifalı etkileriyle sessiz ve huzurlu bir yaşama sahip olabilirsiniz.

 

Taşkesti bölgesi doğal güzelliklerinin yanı sıra termal kaynaklarıyla da ünlü ve Türkiyenin en önemli sağlık turizmi

merkezlerinden biridir. Tarihi Sarot kaplıcaları, 68 C sıcaklıktaki renksiz ve kokusuz şifalı sularıyla, tüm dünyadan şifa arayan veya termal sularla dinlenmek isteyen binlerce insanı misafir etmektedir.

 

TinyThermaLand Abant arsalarından satın alan tüm misafirlerimiz Sarot Thermal Tatil köyünde bulunan tüm

aktivitelerden ücretsiz hizmet alacaklardır.

Sosyal tesislere ulaşım panoramik havaray eşliğinde yapılacaktır.

 

 

Başta alışveriş merkezleri olmak üzere, rekreasyon havuzları, Thermal havuzlar, saunalar , Türk hamamları, Buhar

odaları, Tuz odaları, Sağlık ve kür merkezleri, çocuk parkları, açık kapalı otoparklar, konferans salonları, restaurantlar,

cafeler, ve sinemalar gibi tüm aktiviteler arsa sahiplerine ücretsizdir.

 

Turizm Destinasyonları;

Abant, Kartalkaya kayak merkezi, Kartepe kayak merkezi, Gölcük tabiat parkı, Yedi göller, Sülüklü göl,

Sünnet gölü, Karamuratlı gölü gibi sayısız göl ve şelaleleri gezilecek turizm noktalarıdır.

 

 

Hayallerinizdeki Tiny House’u birlikte tasarlayalım…

 

Tiny House olarak projelendirilen villalarımız, 2+1, 3+1 tip olarak jakuzili veya Tiny havuzlu seçenekleriyle sizin tarafınızdan tasarlanacak ve inşaat firması tarafından çelik kontrüksiyon olarak yapılacaktır.

 

Tiny House imalatçısı firma satınalınan Tiny House’u projelendirecek ve sözleşmesini arsa

sahibine imzalatacaktır.

TinyThermaLand Abant mühendisleri yapım kalitesi ve zamanlamasını takip edecek ve anahtar teslim sürecini

tamamlayacaktır.

 

Proje ana yapı olarak aynı ancak büyüklük olarak değişim gösterebilecektir. Pojenin altyapısı  (yol, elektrik, soğuk su, termal su, internet v.s.) TinyThermaLand Abant tarafından yapılacaktır.

 

TINY HOUSE AVANTAJLARI

 

•  Depreme Dayanıklı  •  Isı Yalıtımlı Villalar  •  Uygun Maliyet  •  Anahtar Teslim  •  Son Teknoloji Evler  •  Yeniden Montajlanır

 

TINY HOUSE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

 

•  TEKNİK ANALİZ

Tiny House olarak imalatlar, birinci derece depremlere, saatte 90 km. rüzgar hızına, m2 başına 80 kg. kar yüküne dayanıklı olarak üretilir. Taşıyıcı sistemler H.C. ve U modeli galvaniz profillerden oluşur.

 

•  İÇ VE DIŞ PANELLER

Yapılarımızın iç panel kalınlığı 6 cm. yüksekliği 250 cm.’dir. Dış panel kalınlığı ise 10 cm.dir. İç ve dış paneller 8x1250x2500 mm. ebatlarında çift taraflı fibercement ya da çimentolu yonga levhadan imal edilir.

 

 

 

•  TAŞIYICI KONTRÜKSİYONLAR

Kolonlar, makaslar,kirişler ve ara kat kontrüksiyonlar, özel bükümlü galvanizli saçlarda işlem görür. Arakat zemini 16 mm. betopan ile kaplanır ve taşıma yükü m2 başına 200 kg.’dır.

 

•  MERDİVEN

Merdivenler çelik iskelet üzerine kalınlığı 16 mm olan betopan ile kaplanır.Merdiven korkuluğu kutu profillerden imal edilir.Merdivenlerin metal aksamı,çift kat astar ve çift kat yağlı boya ile boyanır.İsteğe bağlı olarak komple ahşap yapılabilir.

 

•  BOYA

Boyama işleminde kullanılan bütün ürünler TSE belgelidir.Dış cephede akrilik boyası kullanılırken iç panelde ve tavan alçıpan yüzeylerinde plastik boya kullanılır.Metal yüzeylerinde çift kat astar,çift kat sentetik yağlı boya kullanılır.

 

•  TAŞIYICI KONTRÜKSİYONLAR

Kolonlar,makaslar,kirişler ve ara kat kontrüksiyonlar ,özel bükümlü galvanizli saclarda işlem görür.Arakat zemini 16 mm betopan ile kaplanır ve taşıma yükü m2 başına 200 kg'dır.

 

•  ÇATI ve TAVAN

Çatılarda %45 eğimli kırma çatı sistemleri kullanılmaktadır. Metal aşıkların üzerine paslanmaz, boyasız kenet saç uygulanır. Saçaklar 20 cm genişliğinde paslanmaz galvanizdir.

 

•  İÇ ve DIŞ KAPILAR

İç kapılar 80x200 cm veya 90 x 200 cm ebatında,metal kasalı ve kanatları çift taraflı American pres kaplamadan oluşur.Dış kapılar ise 160x200 cm ebatında ve alüminyum dubla kapı olarak yapılmaktadır. Pencereler PVC penceredir

 

•  ELEKTRİK TESİSATI

Elektrik tesisatı sıva altı olarak yapılacaktır. TSE belgeli panel üzerine kablo kullanılır. Sigorta,priz,anahtar ve aydınlatma gibi diğer elemanlar da TSE belgelidir.

 

•  SIHHİ TESİSAT

Sıhhi tesisat sıva altı olarak kurulur.Kullanılan  tüm ürünler (boru, lavabo, vitrifiye vb.)TSE belgelidir.

 

 

TİNY THERMALAND ABANT VİZYONUYLA

VİLLALARINIZDAN TERMAL SOSYAL TESİSLERE

HAVARAY İLE PANORAMİK

ULAŞIM İMKANI...

 

 

 

ÖZENLE TASARLANMIŞ,

YAPAY TERMAL SAHİL PROJESİ İLE

HAYALLERENİZDEKİ YAŞAMA ADIM ATACAĞINIZ

İMARLI MÜSTAKİL VİLLA PARSELLERİ

TİNY THERMALAND ABANT'DA

 

 

 

ÇOCUĞUNUZ İÇİN KURDUĞUNUZ

HAYALLERİ BÜYÜTECEĞİZ...

 

 

SADECE BİR ARSA DEĞİL,

SIFIR RİSK VE MAKSİMUM KAZANÇTIR...

 

 

 

Servis Hizmetleri:

•  Kiralama Servisi  •  Temizlik Hizmetleri  •  Room Servis  •  Teknik Servis  •  Vale Hizmetleri  •  Spa (Masaj & Cilt Bakımı)

 

Bilgi için TELEFON: 0533 162 66 41

 

 

www.tinythermalandabant.com 

AdminAdmin