SPOR
Giriş Tarihi : 19-06-2023 18:00

Uğur Kobaş Avrupa oyunları yolunda.

Akdeniz, Avrupa ve Dünya Karate federasyonları hakem kurul üyesi Uğur Kobaş Avrupa oyunları Karate müsabakalarında görev almak üzere Salı günü yola çıkıyor.

Uğur Kobaş Avrupa oyunları yolunda.


Polonya'nın Kraków ve Małopolska kentlerinde yapılacak 3. Avrupa Oyunları'na Türkiye toplamda 193 sporcuyla organizasyon tarihindeki en yüksek katılımını sağlayacak.

 

Oyunlar 21 Haziran tarihinde başlayacak ve 2 Temmuz'da sona erecek. 3. Avrupa Oyunları'nda Türkiye adına 103 kadın, 90 erkek sporcu yarışacak. 2023 Avrupa Oyunları kapsamında 26 spor dalında ve 29 disiplinde, 48 Avrupa ülkesinden yaklaşık 7300 sporcunun katılımıyla, 253 madalya yarışması düzenlenecek.

 

Milliler, 19 branşta yarışacak

Türkiye, 3. Avrupa Oyunları'nda 19 branşta temsil edilecek. Atıcılık, Atletizm, Badminton, Bisiklet, Boks, Eskrim, Judo, Kano, Karate, Kayakla atlama, Kick boks, Masa tenisi, Modern pentatlon, Muaythai, Okçuluk, 7'li Ragbi, Artistik yüzme, Tekvando ve Triatlon da toplam 193 milli sporcu ter dökecek. Karate müsabakaları ise 22.23 Haziran tarihlerinde yapılacak.

 

Oyunlar heyecanı TRT SPOR, TRT SPOR Yıldız ve trtspor.com.tr'de yaşanacak.

 

Uğur Kobaş yaptığı açıklamada “ Avrupa’nın en büyük spor organizasyonunda görev almak, benim için bir onurdur. Bu oyunlar için uzun süredir hazırlanıyorum. Umarım bir hata yapmadan başarı ile oyunları tamamlarım. İlimiz sporcusu Fatih Şen ile birlikte başarı olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Dedi.

 

AdminAdmin