SPOR
Giriş Tarihi : 18-05-2023 10:21   Güncelleme : 18-05-2023 10:33

Utku Kaynar ''Bu şehre bir final borçlusunuz''

Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Spor Müdürü Utku Kaynar sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Utku Kaynar ''Bu şehre bir final borçlusunuz''

 Utku Kaynar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

 

Sakaryaspor, yakaladığı fırsatları bir bir harcayarak play-off finali beklediği Ankara deplasmanından eli boş döndü.

Eyüpspor galibiyeti başladığımız ikincilik ve doğrudan Süper Lig hayallerimiz, Altay, Çaykur Rize ve Bandırmaspor mağlubiyetleri ile elimizden uçup gitti. Tam rotayı üçüncülük yani doğrudan final biletine çevirmiştik ki deplasmanlarda bir türlü yakalayamadığımız o istikrar bizi play-off final biletinden de etti.


Gençlerbirliği deplasmanında çok kötü bir oyun ile başlayan Sakaryaspor, Burak Süleyman&Kassongo ortaklığı ile ortaya çıkan güzel golün dışında aslında finale gitmek için hiç bir şey yapmadı. Ev sahibi takım bizden fazla ihtiyacı olduğunu her şeyden önemlisi daha fazla inandığını ortaya koyduğu futbolla hatta mücadele gücü ile kanıtladı.


Maç sonunda Sakaryaspor teknik direktörü Taner Taşkın demişki haftalardır görmediğimiz o iyi futbolu play-off maçlarında kesin izleyecekmişiz. Sağa sola mesajlar gönderen hocam ve futbolcu arkadaşlara bir mesajda benden.


Öyle 32 puan topladık, yok 9'uncu iken geldik, yok küme düşer demişler, VAR, hakemler falan onları bir kenara bırakalım... Hem Taner Taşkın hem de futbolcular bu şehre bir final borçlusunuz. Allah yolumuzu açık etsin... Time to Play-off Umarım mesaj yerine gitmiştir…
 

AdminAdmin