SPOR
Giriş Tarihi : 07-05-2023 18:50   Güncelleme : 07-05-2023 20:12

Utku Kaynar ''Taner Hocam eleştirilere çok kızmış''

Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Spor Müdürü Utku Kaynar sosyal medya hesabından Sakaryaspor-Pendikspor karşılaşması sonrası açıklamada bulundu.

Utku Kaynar ''Taner Hocam eleştirilere çok kızmış''

Utku Kaynar yaptığı açıklamada;

İçerde çok zor geçmesi beklenen maçta Nalepa ve Burak dişlilerinin çatır çatır çalışması ile rahat bir ilk devre izledik. Demek ki parçalarla fazla oynamayınca bazı oyuncular beklentilerin çok uzağında kalmıyor. Finale giden yolda 1 golün bile önemli var. Gol yemeden ikili averaj üstünlüğünü koruyarak maçı kazanmalıydık.

3-0 Öne geçtiğimiz maçta ikinci devre tansiyon yükselten bir Sakaryaspor izledik. Kaleci Cihan maç başından sonuna kadar performansı ile harikaydı. Taner Hocam eleştirilere çok kızmış #sakaryaspor ikili averajla üstünlüğü kaybetmemiz kötü oldu ama sonuçta final şansımız sürüyor dedi.

Beğenilmeyebilir, kimilerine göre zamansız bulunabilir ama biz eleştirilerimizi hiç bir zaman kişisel yapmadık. Fakat insanların acılarının arkasına sığınarak eleştirilere cevap vermek yada cevap vermekten kaçmak hiç doğru değil.

Futbol konuşmak istemiyorsun ama 31 puan topladım diyerek kaçmasını biliyorsun  

Eksileri artıları konuşmak yerine ben şuradan aldım buraya getirdim dedin ya o zaman şöyle bir bakalım hocam sen geldiğinde durum nasılmış; Takım 3'te 3 yapmıştı, bugün 2 maç fazla ile 10 puan geride olduğumuz şampiyon Samsunspor'un 7 puan gerisindeydik. Bugün 1 maç fazla ile 4 puan gerisinde olduğumuz Rizespor'un 3 puan gerisindeydik.

Yani geldiğimiz nokta çok farklı değil. İnşallah kaçmaz ama yarın üçüncülük kaçarsa çıkıp ben Sakaryaspor'u play-off'a bıraktım diyeceğinden hiç şüphem yok. Öyle ya Bandırma maçı sonrası 4 maçın ikisini kazanmayı hedefliyoruz demiştin.

AdminAdmin