YEREL
Giriş Tarihi : 25-11-2022 03:06   Güncelleme : 24-11-2022 19:06

Vali Kaldırım’dan Başkan Işıksu'ya Başarı Dilekleri

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’yu, Adapazarı Belediyesi geçici hizmet binasında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

Vali Kaldırım’dan Başkan Işıksu'ya Başarı Dilekleri

 

Ada Hayat Projesi için geçici hizmet binasına taşınan ve çalışmalarını burada sürdüren Adapazarı Belediyesi’ne Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım tarafından ziyaret gerçekleştirildi. Başkan Mutlu Işıksu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete, Belediye Başkan Yardımcıları Hilmi Kızılcık, Fatih Çelikel ve Yusuf Özden’in yanı sıra Meclis Üyeleri Mehmet Yılmaz, Besim Kıratlı, Nilgün Akman ve Behlül Bayrak da eşlik etti.

 

Vali Kaldırım’dan Başarı Dilekleri

Vali Çetin Oktay Kaldırım, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’ya yapmış oldukları başarılı çalışmaları nedeniyle teşekkür ederek, “Adapazarı Belediyemiz oldukça önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. Ada Hayat projesiyle bu başarılı çalışmaların en büyüğüne imza atılacak diyebiliriz. Daha önce projenin lansmanında da ifade ettiğim gibi, tarihi önceleyen, yeşile alan açan, mimarisiyle şehirle uyum içinde şehrimize yakışan bir proje olacak. Başta Sayın Başkan’a ve ekibine bu değerli çalışma için teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa zamanda tamamlanarak hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak. Adapazarı Belediyemizin ayrıca Tarihi Millet Hamamı’nın konseptini değiştirerek hazırlamakta olduğu yeni proje de oldukça heyecan verici. Yakında kamuoyu ile de paylaşacaklardır. Çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyorum.” şeklinde konuştu.

 

Başkan Işıksu’dan Teşekkür

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu Vali Kaldırım’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Valimizin ziyaretlerinden büyük bir mutluluk duyduk. Ada Hayat Projemiz başta olmak üzere tüm çalışmalarımıza destek olmuştur. Tarihi Millet Hamamı’nın şehrimize kazandırılması ile ilgili yaptığımız çalışmada da hassaten çok kıymetli katkıları vardır. Değerli Valimize her zamanki destekleri ve güzel düşünceleri için çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

AdminAdmin