TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 27-10-2022 13:15   Güncelleme : 27-10-2022 13:16

Whatsapp'tan yeni özellik

Güncellemeleri ile sık sık yeni özellikleri kullanıcılarına sunan Whatsapp, kullanıcıların çok hoşuna gidecek bir özelliği daha uygulamaya aldı.

Whatsapp'tan yeni özellik

WhatsApp iOS ve Android sürümlerine yenilikler getirirken, WhatsApp Masaüstü uygulamasına da bazı yenilikler getirmek için çalışmalarını sürdürüyordu.
WhatsApp'ın uygulamanın beta sürümüne medya dosyalarını otomatik indirme seçeneği getirmesi, bunun en büyük ispatıydı.

Şimdi WhatsApp'ın WhatsApp'a masaüstünden giren kullanıcıları sevindirecek yeni bir özellik daha kullanıma sunuldu.

İşte Whatsapp'ın yeni özelliği...

 

WhatsApp şimdi de WhatsApp Desktop'daki kullanıcılar için görüntülerde bir bulanıklaştırma aracı sundu. Böylece kullanıcılar başka hiçbir uygulamaya gerek kalmadan, gereksiz uğraşlara girmeden görüntülerini bulanıklaştırabilecek. WhatsApp kullanıcıları fotoğraf bulanıklaştırmak istediklerinde yardımına bu araç yetişecek.

Ekran görüntüsünde görüldüğü gibi, görüntülerde bu bulanıklaştırma aracı kullanılabilecek. Özelliğin geliştirilmesi sırasında, WhatsApp'ın iki bulanıklaştırma aracı geliştirdiğini, böylece görüntülerinizi alternatif bir bulanıklık efekti kullanarak da düzenleyebileceğinizi belirtti. Buna ek olarak, efekti ayrıntılı bir hassasiyetle uygulayabilmeniz için bulanıklık boyutunu seçebileceksiniz.

AdminAdmin