SPOR
Giriş Tarihi : 14-02-2024 12:07

Yabancılar Elimizde Kaldı

Profesyonel Liglerde ara transfer döneminin sona ermesinin ardından Sakaryaspor yönetimi yaptığı hamlelerle yeşil siyahlı taraftarların beklentilerini karşılayamadı.

Yabancılar Elimizde Kaldı

Şampiyonluk parolası ile yola çıkan yönetim ekonomik sıkıntılar nedeni il bu hedef doğrultusunda gerekli hamleleri yapamadı.

4 TAKVİYE

Devre arasında kadrosuna önemli takviyeler yapması beklenen Sakaryaspor’da özellikle Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin görev devam etmeyeceği açıklanmasının ardından yeşil siyahlı yönetim ekonomik olarak transferdeki yol haritasını değiştirdi. Zdravko Dimitrov ve Muhammed Emin Ertük’ün yanı sıra genç oyuncular Samed Onur ve  Koray Kılınç’ı kadrosuna katan yönetimin bu hamleleri şampiyonluk yarışı için heyecan yaratmadı.

3 AYRILIK

İlk devredeki kadrodan ise 3 oyuncu ile yollarını ayıran Sakaryaspor’da sezon başında kadroya katılan isimlerden sağ bek Ali Ülgen 2.Lig ekiplerinden Iğdır FK’ya, orta saha oyuncusu Mikail Okyar Keçiörengücü’ne, ilk devrenin bitmesi ile kadro dışı bırakılan Rashad Muhammed ise Adanaspor’a transfer oldu. Genç oyuncu Umut Uzun ise 2.Lig ekiplerinden Düzcespor’a kiralandı.

ELDE KALDILAR

Sakaryaspor’da sezon başında kadroda düşünülmeyen oyunculardan Dmytro Grechyshkin takım bulamadığı için lisansı askıya alınmıştı. Ukraynalı oyuncu ara transferde de takım bulamayınca yine takımda kaldı. Geçtiğimiz sezon ara transferde kadroya katılan Hadi Sacko ise yaşadığı sakatlığın ardından yine kadroda kalan yabancı oyunculardan biri oldu. Bu sezon transfer edilen Bilal Başacıkoğlu ise sezonun en büyük hayal kırıklıklarından biri oldu

AdminAdmin