KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 09-12-2023 12:39

Yahya Bakır'dan Öğrencilere Özel İmza Günü

Ferizli'de gerçekleşen ve duygusal anlara sahne olan etkinlikte, SİMDER Başkanı Yahya Bakır, "Şühedanın İzinde Şehit Kaymakam Muhammet Fatih SAFİTÜRK" adlı kitabını öğrencilere tanıttı.

Yahya Bakır'dan Öğrencilere Özel İmza Günü

SİMDER Başkanı ve yazar Yahya Bakır, Ferizli Şehit Hakan Bayram Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen özel bir etkinlikte öğrencilerle buluştu. "Şühedanın İzinde Şehit Kaymakam Muhammet Fatih SAFİTÜRK" adlı kitabının tanıtımını yapan Bakır, öğrencilere imzalı kitaplarını hediye etti.

Yahya Bakır'ın konuşmasında, Şehit Kaymakam Muhammet Fatih SAFİTÜRK'ün hayatından kesitler sunarak, öğrencilere şehadetin ve fedakarlığın önemini anlattı.

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Yahya Bakır’a anlamlı kitabı için özellikle teşekkür ederek" Bugün burada, değerli yazarımız Yahya Bakır'ın kaleminden çıkan bu eserle, şehit kaymakamımız Muhammet Safitürk'ün aziz hatırasını yad ediyoruz. Onun, hizmet aşkıyla dolu anlamlı hayatı, gençlerimiz için cesaret ve kararlılığın simgesi olmalıdır. Bu önemli etkinlik, gençlerimizi vatan sevgisi ve fedakarlık ruhuyla yetiştirmek adına büyük önem taşıyor" dedi.

Etkinliğin sonunda Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Yahya Bakır'a çiçek takdim ederek, katkılarından dolayı teşekkür etti. Yahya Bakır kitabını öğrenciler için imzalayarak hediye etti.

Programa, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Ferizli İlçe Milli Eğitim Müdürü Soner Yılmaz, Şehit Hakan Bayram Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Mustafa AKCAN, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

 

 

 

 

AdminAdmin