SİYASET
Giriş Tarihi : 06-03-2024 15:01

“Yapacağımız Hizmetler Sevdamızın Yansıması”

Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik ve Sakarya Milletvekili Ertuğrul Kocacık, Bahçelievler Mahallesi Kirişhane ve Anafartalar Caddelerindeki esnafı ziyaret etti.

“Yapacağımız Hizmetler Sevdamızın Yansıması”


 

Ziyaretlerde Milletvekili Kocacık ve Başkan Adayı Çelik’e, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Yusuf Haldızoğlu, Meclis Üyesi Adayları ve teşkilat mensupları eşlik etti. Sıcak ve yoğun ilgiyle karşılanan Kocacık ve Çelik, esnaf ve vatandaşlarla çay içip samimi bir sohbette bulunurken işyerlerine hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

 

Sakarya Modeli Belediyecilik Anlayışını Sürdüreceğiz

 

Ziyarette konuşan Milletvekili Kocacık, “Cumhur İttifakı denince akla ilk önce hayal edilemeyen yatırımların yapılması, ülkemizin kalkınma hamlesi ve yerel yönetimlerdeki başarı geliyor. Bu, milletimize olan sevdamızın ve şehirlerimize yaptığımız hizmetlerimizin bir yansıması aslında. 31 Mart’ta ülke olarak yeni bir seçim yapacağız. Bizler; Büyükşehir Belediyemizle, ilçe belediyelerimizle ve bütün teşkilatlarımızla birlikte Sakarya Modeli Belediyecilik anlayışını devam ettireceğiz. İnşallah 31 Mart akşamı da kazanan yine ülkemiz, milletimiz olacak” dedi.

 

Serdivan’ın Değerine Değer Katmak İçin Çalışıyoruz

 

Başkan Adayı Çelik şunları dile getirdi; “Bizler her an hemşehrilerimizle iç içeyiz. Cumhur İttifakı olarak ‘Türkiye Yüzyılı Şehirleri Vizyonu’nu anlatıyoruz. Serdivan’a katkı sağlamak adına gece gündüz demeden hemşehrilerimize hizmet verme gayretiyle çalışıyoruz. 31 Mart Seçimleri için yürüttüğümüz saha çalışmalarında bunun vatandaşlarımızca da takdir edildiğini görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Bizler de yeni dönemde bu sevgi ve teveccühleri karşılıksız bırakmayacağız ve sahada olmaya, Serdivanımızın değerine değer katmaya devam edeceğiz.”

AdminAdmin