SPOR
Giriş Tarihi : 15-08-2023 15:58   Güncelleme : 15-08-2023 16:03

Yarı Finalde Kıran Kırana Mücadele

Ferizli Belediyesi tarafından organize edilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü futbol turnuvası, futbolseverler için heyecan dolu anlara sahne oluyor. 31 Temmuz'da başlayan turnuva, 11 Ağustos'ta grup maçlarının tamamlanmasıyla çeyrek final aşamasına geldi.

Yarı Finalde Kıran Kırana Mücadele

 

 

Grup maçlarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar, çeyrek finalde çarpıcı sonuçlara imza attı. 14 Ağustos pazartesi günü oynanan çeyrek final müsabakalarında Kusçaspor, Esnafgücüspor'u 7-1'lik skorla geride bırakarak yarı finale yükseldi. Yıldız Esnafspor, Devlet Mahallesi'ni 6-2'lik farkla mağlup ederken; Ferizli Belediyesi, Gölkent Gençliği'ni zorlu bir mücadele sonucunda 7-6 yendi. Bakırlıspor da, Değirmencik Mahallesi karşısında 4-1'lik galibiyetle yarı final biletini aldı.

Yarı Finalde Kıran Kırana Mücadele

16 Ağustos Çarşamba günü gerçekleşecek yarı final maçları, turnuvanın heyecanını zirveye taşıyacak. Yarı finalin iddialı eşleşmelerinde; Ferizli Belediyesi, Kusçaspor'un karşısına çıkarken; Yıldız Esnafspor, Bakırlıspor ile kozlarını paylaşacak. Bu önemli karşılaşmalarda, takımlar finale çıkabilmek için amansız bir mücadele verecek.

Taraftarlardan Büyük İlgi

Turnuva, Ferizlili futbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. 7'den 70'e her yaştan taraftarın yanı sıra, bayan futbolseverlerin de yoğun ilgisi dikkat çekiyor.

Başkan Gündoğdu: “Bu Turnuva Birlik Etkinliği”

                

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, turnuvanın sonuna yaklaşıldığını belirtirken, "Bu turnuva, demokrasimizin ve milli birliğimizin önemini bir kez daha hatırlatıyor. Ferizli'nin bu turnuvadaki başarısı, sadece sahadaki mücadele ile sınırlı değil. Taraftarlarımızın, genç-yaşlı, erkek-bayan demeden gösterdiği yoğun ilgi, bu turnuvanın sadece bir futbol organizasyonu olmadığını, aynı zamanda bir sosyal dayanışma ve birlik etkinliği olduğunu gösteriyor. Tüm takımlarımıza yarı final maçlarında başarılar diliyorum ve finale kadar olan süreçte de aynı fair play ruhunun devam etmesini temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

AdminAdmin