SİYASET
Giriş Tarihi : 28-09-2022 19:56   Güncelleme : 28-09-2022 19:58

Yavuz " 2 ayrı yerden daha fındık alımı yapılacak''

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz "TMO'nun fındık alımıyla ilgili; bozuk tane oranı %3'ten %5'e, çatlak ve kırık oranı %5'ten %10'a çıkartıldı."

 Yavuz


Toprak Mahsülleri Ofisi fındık alımına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın direktifleriyle bugün uygulamaya yeni bir uygulamaya geçti. Konya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz "TMO'nun Ofisi'nin fındık alımıyla ilgili Sayın Cumhurbaşkanımızın direktifleriyle; bozuk tane oranı %3'ten %5'e, çatlak ve kırık oranı %5'ten %10'a çıkartıldı." dedi.

Her bir randevuda verebilecek oranın da %50 artırıldığına dikkat çeken Yavuz "Ayrıca 2 ayrı yerden daha fındık alımı yapılacak. Hayırlı olsun." ifadesini kullandı.

Yavuz'un paylaşımı şöyle; "Biz de bugün bizzat TMO Pirahmetler Ekip Şefliğindeki fındık alım yerine giderek fındık alım işlerini gözlemledik. Çalışan kardeşlerimiz ve fındık üreticisi hemşehrilerimizle hasbihal ettik.  Allah ürünlerimize bereket, çalışanlarımıza kolaylık versin."

AdminAdmin