EĞİTİM
Giriş Tarihi : 14-09-2023 13:23

Yeni Eğitim-Öğretim Yılının İlk Öğretmen Buluşması Göreve Yeni Başlayan Öğretmenlerle Gerçekleştirildi

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının ilk Öğretmenin Emeği Sohbetin Demi Buluşması, Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı'nın katılımıyla Sakarya'da göreve yeni başlayan aday öğretmenlerle gerçekleştirildi.

Yeni Eğitim-Öğretim Yılının İlk Öğretmen Buluşması Göreve Yeni Başlayan Öğretmenlerle Gerçekleştirildi


 

İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, ondokuzuncusu gerçekleştirilen buluşmada Sakarya'ya atanan 137 aday öğretmenden merkez ilçeler ile Ferizli ve Söğütlü ilçelerinde görev yapan 28 öğretmenle bir araya geldi.

 

Farklı kademe ve branşlarda görev yapan öğretmenler, okullarına uyum süreçleri ile ilgili yaşadıkları deneyimlerini paylaştılar.

 

Müdür Savaşçı, okul binalarının öğrenci ve öğretmenler ile hayat bulduğunu ifade ederken İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak her konuda öğretmenlere destek olacaklarını belirtti.

 

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen #SporSakarya, #SanatSakarya, #BilimSakarya, #KitapSakarya başta olmak üzere projeler hakkında bilgiler de verilen buluşmada Millî Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen yeni uygulamalardan da söz edildi. Veli görüşme saatleri, okula devam gibi uygulamalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in yeni eğitim-öğretim yılı dolayısıyla kaleme aldığı mektupta da dile getirdiği Cumhuriyetimizin 100. yılını "Türkiye Yüzyılı"na taşıyacak öğretmenlerle birlikte hasbihâl etmekten mutluluk duyduğunu belirten Müdür Savaşçı, yeni eğitim-öğretimin yılının tüm eğitim paydaşlarına hayırlı, başarılı ve sağlıklı olmasını temenni etti.

AdminAdmin