SİYASET
Giriş Tarihi : 24-05-2023 10:49

Yeni Vekil Kocacık'tan anlamlı ziyaret

 6 Yıl boyunca Sakarya Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası (SMMM) Başkanlığı görevinde bulunan ve ilk kez girdiği siyasette gönül verdiği AK Parti'den Sakarya milletvekili seçilen Ertuğrul Kocacık; Cumhurbaşkanlığı seçim kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Yeni Vekil Kocacık'tan anlamlı ziyaret


Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından oluşan meclis var gücüyle seçimlere hazırlığını sürdürüyor. Sakarya'daki yapılan milletvekilliği seçimlerinde AK Parti sıralarından milletvekili olan Ertuğrul Kocacık'ın bugünkü son durağı 1.OSB’de faaliyet gösteren Karmetal firmasını ziyarette bulunarak çalışmalarıyla alakalı bilgi aldı. Kar Metal Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kar ile görüşen firma sahibi Metin Kar ve Karmetal ailesine teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyaretlere devam

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından oluşan meclis var gücüyle seçimlere hazırlığını sürdürüyor. Sakarya'daki yapılan milletvekilliği seçimlerinde Ak parti sıralarından milletvekili olan Ertuğrul Kocacık'ın bugün kü son durağı 1.OSB’de faaliyet gösteren Karmetal firmasını ziyarette bulunarak çalışmalarıyla alakalı bilgi aldı.

Makina sektörünün önemi

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren SAMİB Kurucu eski Başkanı Kar Metal Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kar; Sakarya'nin yeni milletvekili Ertuğrul Kocacık'ı tebrik ederek; daha da gelişen makina sektörü ile ilgili detaylı bilgiler verdi. Makina sektörünün önemine değinen Kar; Sakarya'nın bu konuda Dünya'daki önemli bir yere sahip olduğu söyledi.

Kar Metal'a teşekkür

Kar Metal Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kar ile görüşen Milletvekili Kocacık, "Sakarya'dan tüm Dünya'daki ihracaat yapan ve katıldığı fuarlarda, ülkemizin adının sıkça duyulmasını büyük katkı veren firma sahibi Metin Kar beye izi ağırlayarak, fabrikayı gezdirdim için şahsına ve Karmetal ailesine teşekkür ediyoruz" dedi.

 

AdminAdmin