SPOR
Giriş Tarihi : 09-12-2023 11:51

Yeni yapay zeka derbinin sonucunu tahmin etti

Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe derbi maçta karşılaşacak. Google'ın yeni yapay zekası bu maçın skorunun tahmininde bulundu. Dünyayı kasıp kavuran yapay zeka teknolojisi futbol maçlarında da kullanılmaya başlandı.

Yeni yapay zeka derbinin sonucunu tahmin etti

Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş ile FenerbahçeTüpraş Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Yapay zeka Bard'ın tahminine göre maçın skoru şimdiden belli.

2 tahmin yaptı

Bard'ın tahminine göre Beşiktaş bu maçı kaybetmiyor. Birinci tahmin Beşiktaş 2-1 Fenerbahçe şeklinde olurken, ikinci tahmini ise Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe şeklinde oldu.

Maçta eksikler var

Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisinde sakatlıkları bulunan Rodrigo Becao ve Miha Zajc forma giyemeyecek.

İyileşen Djiku'nun maç kadrosunda olması bekleniyor. Bu futbolcunun ilk 11'de olup olmayacağına ise maç saatinde karar verilecek. Takımla birlikte çalışan Serdar Aziz ve Mert Hakan Yandaş'ın ise maç eksikleri bulunuyor.

Bu futbolcuların maç kadrosunda olup olmayacakları ise belirsiz. Siyah-beyazlı takımda ise 4 futbolcu, sakatlıkları nedeniyle Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecek. Tedavileri devam eden Arthur Masuaku, Valentin Rosier, Milot Rashica ve Yakup Arda Kılıç, maç kadrosunda yer almayacak.

AdminAdmin