SİYASET
Giriş Tarihi : 12-05-2023 17:50

Yenikent’e ilçe ve raylı sözü

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adaylarının Yenikent Dayanışma Derneği’ni ziyareti sırasında Yenikent bölgesinin sorunlarının çözümü için söz verildi. Milletvekili Adayı Ayça Taşkent, sorunların çözümü için Yenikent bölgesinin ilçe yapılması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Yenikent’e ilçe ve raylı sözü

 

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adaylarının Yenikent Dayanışma Derneği’ni ziyareti sırasında Yenikent bölgesinin sorunlarının çözümü için söz verildi. Milletvekili Adayı Ayça Taşkent, sorunların çözümü için Yenikent bölgesinin ilçe yapılması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti

 

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayları  Ayça Taşkent ve Ecevit Keleş Yenikent Dayanışma Derneğini   ziyareti sırasında Yenikentliler’e teşekkür etti. Dernek Başkanı Fikri Keleş, Yenikent’in sorunlarını anlatarak çözümü için destek istedi.

 

CHP Milletvekili adayı Ayça Taşkent, birikmiş sorunlarının çözümü için Millet ittifakı iktidarında Yenikent’in ilçe olması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Taşkent nüfusu 80 bine ulaşan Yenikent halkının ulaşım sorununun çözümü için de raylı sistemin devreye alınması gerektiğini belirtti. Taşkent, yapımı devam eden şehir hastanesinin de önünden geçecek bir raylı sistemin mutlaka Yenikent’e kazandıracaklarını belirtti.

 

CHP ikinci sıra milletvekili adayı Ecevit Keleş ise kirli sanayiye karşı olduklarını belirterek Sakarya’ya kirli  sanayi getirmek için çabalayanlar olduğunu belirterek bunlara karşı güçlü bir şekilde durmak istediklerini söyledi. Keleş, Sakarya’nın vekili olmak için destek istedi ve “ Bize destek verin ki biz de güçlü bir şekilde sizi temsil edelim” dedi.

AdminAdmin