EĞİTİM
Giriş Tarihi : 15-12-2022 22:55

‘Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Onu Kullanmalı’

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası dolayısıyla Serdivan İlçesi Mehmet Zorlu İlkokulunda 81 ilin yöresel ürünlerinin tanıtıldığı ‘Zorlu 2022 Tutum, Yatırım ve Türk Malları Fuarı’ büyük beğeni gördü.

‘Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Onu Kullanmalı’

 

Okul binasında gönüllü velilerin katkıları ve okul öğretmenlerinin desteğiyle organize edilen fuara Serdivan İlçe Haberleri">İlçe Millî Eğitim Müdürü Ali Dere, ilçe protokolü üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler yoğun ilgi gösterdi.

 

Sakarya Valiliği himayesinde İl Millî Eğitim Müdürlüğünce yürütülen Sanat Sakarya Projesi kapsamında hazırlanan ilçe programında okul öğrencileri öğretmenlerinin öncülüğünde hazırladıkları gösteri ve şarkılarla; tutumlu olmanın, yatırım yapmanın, kendi ürettiğimiz malların kullanılmasının ülkemize ve bizlere çok faydalı olduğunu vurguladılar. Programda ayrıca veliler arasında düzenlenen Kabak Tasarım yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

 

Öğrenci gösterilerinin ardından 7 bölge 81 ilimizde yetişen ve üretilen ürünlerin yer aldığı sergiyi diğer davetlilerle birlikte gezen Serdivan İlçe Millî Eğitim Müdürü Ali Dere Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında Mehmet Zorlu İlkokulu tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen fuarda çok büyük emekler harcandığını belirterek herkese teşekkür etti.

 

Renkli görüntülerin yaşandığı fuarda okul aile iş birliğinin çok başarılı bir örneğinin sergilendiğini ifade eden Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere, bu tür etkinlikler aracılığıyla çocuklarımızı ülkemizin zenginliklerinden haberdar ederek geleceğimizin teminatı evlatlarımızı vatan ve millet sevgisiyle yetiştirmeyi amaçladıklarını belirtti. Okul müdürü Murat Maçal’ın şahsında fuarın gerçekleşmesinde emeği geçen okul yöneticilerini, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi ayrı ayrı tebrik etti.

AdminAdmin