YEREL
Giriş Tarihi : 21-08-2023 09:54

Yıldız Esnaf Spor Yine Zirvede

Ferizli Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Futbol Turnuvası, sporseverlere unutulmaz anlar yaşattı. Üç haftalık soluk kesen mücadeleler, 18 Ağustos'ta gerçekleşen muhteşem kapanış seremonisiyle zirveye ulaştı.

Yıldız Esnaf Spor Yine Zirvede


Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar da Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu’nun konuğu olarak izleyici koltuğunda turnuva heyecanını paylaştı.

31 Temmuz'da grup maçlarıyla perde açan turnuva, Yıldız Esnafspor’un zaferi ile sona erdi. Turnuva boyunca Ferizlili futbolseverlerin yoğun ilgisi altında, heyecan dolu anlar yaşandı. İlçenin dört bir yanından gelen taraftarlar, sahada ve tribünlerde yer bulmakta zorlandı.

Yıldız Esnaf Spor Yine Zirvede

Yıldız Esnaf Spor, geçen yılın şampiyonluğunun ardından Kusçaspor'u 5-1'lik skorla geride bırakarak bu yıl da zafere ulaştı. Günün diğer karşılaşmasında ise Bakırlıspor, Ferizli Belediyesini 4-3 mağlup ederek turnuvayı üçüncü sırada tamamladı.

Ödül Töreni Göz Kamaştırdı

Kupa töreni, gecenin bir diğer parıltılı anıydı. Ödül töreninde birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü olan takımlara kupa ve madalyalarının yanı sıra turnuvanın gol kralı, en centilmen takım ve oyunculara da özel ödüller verildi. Yıldız Esnafspor, şampiyonluk kupasını Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun elinden alırken, Kusçaspor ikincilik ödülünü Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar'dan aldı. Turnuvanın gol kralı 17 golle Yıldız Esnafspor'dan Nadir Türk olurken, en centilmen takım ödülünü Değirmencikspor kazandı. Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu da en centilmen oyuncu olarak öne çıktı. Ödül töreninde, turnuvanın sorunsuz ilerlemesini sağlayan komite başkanı ve üyelerine özel plaketlerle teşekkür edildi. Ayrıca, turnuvada müsabakaları başarıyla yöneten hakemlere de katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Turnuvanın Asıl Şampiyonu Ferizli Halkıdır

Kapanışta bir konuşma yapan Başkan Gündoğdu, turnuvanın amacının sporun birleştirici gücünü kullanarak toplumsal birlik ve kardeşliği pekiştirmek olduğunu vurguladı. Gündoğdu, "Bu turnuvanın asıl şampiyonu Ferizli halkıdır. Turnuvaya katılan tüm takımlar bizim gönlümüzde şampiyondur. Emek veren herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Bu eşsiz organizasyon, futbolun birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne sererken, Ferizli halkının da spor karşısındaki tutkusunu gösterdi.

AdminAdmin