EKONOMİ
Giriş Tarihi : 28-11-2023 17:27

Yüce 4 buçuk yıllık bilançoyu açıkladı: “Rekorlar kırdık, kırmaya devam edeceğiz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, yol yapım ve asfalt çalışmalarını incelemek için ekiplerle bir araya geldiği ziyarette 4 buçuk yılda bin 337 kilometre yolu asfaltla buluşturduklarını belirterek, “2 milyon 90 bin 216 ton asfaltla büyük rekorlara imza attık, atmaya devam edeceğiz” dedi.

Yüce 4 buçuk yıllık bilançoyu açıkladı: “Rekorlar kırdık, kırmaya devam edeceğiz”

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’nın (YOLBAK) haftalık çalışma toplantısına katılarak görev yapan ekiplerle bir araya geldi.

 

Haftalık, aylık yol yapım planlarının gerçekleştirildiği toplantıda yer alan Başkan Ekrem Yüce, tüm ekiplerden yeni rekorlara imza atmak için memlekete gayretle, istekle hizmet etmeleri yönünde çağrıda bulundu.

 

16 ilçeye kesintisiz hizmet

Yüce, 4 buçuk yıllık hizmet süresinde Sakarya’nın merkezi ve 16 ilçesindeki tüm kırsal alanlarda verilen sözleri eksiksiz yerine getirmeye çalıştıklarını ve memlekete fayda için gündüz-gece mesai harcamaya devam edeceklerini vurguladı.

 

Hedeflenen asfalt programında neredeyse son aşamaya geldiklerini ifade eden Yüce, özellikle kırsal bölgelerde şehir ulaşımıyla en uzak noktalardaki mahalleleri buluşturan grup yollarının yepyeni bir altyapıya kavuştuğunu söyledi.

 

“4 buçuk yılda bin 337 kilometre yol yaptık”

Görev sürecinde yapılan çalışmaların bilançosunu açıklayan Yüce, “Verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Göreve geldiğimiz 4 buçuk yıllık dönemde sizlerin de desteği ve özverili çalışması neticesinde mükemmel bir eser ortaya çıkardık. 2 milyon 90 bin 216 ton asfalt serip bin 337 km yol yaptık. Kesinlikle bu çalışmalarımızın yeterli olduğunu düşünmeyin, rekorlar kırdık ve kırmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Başkan Ekrem Yüce, Sakarya’ya katma değer üretmek ve 1 milyon vatandaşa eşit hizmet sunmak için çaba gösteren tüm personele teşekkür etti.

 

 

AdminAdmin