SİYASET
Giriş Tarihi : 20-03-2024 13:28

Yunus Tever: “16 ilçemizde zafere koşuyoruz”

Ferizli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu’nun Bakırlı Mahallesinde düzenlenen halk buluşmasına katılan AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, “İsmail Başkanımız kalfalık döneminde ve daha güçlü sizlerle devam edecek. Cumhur İttifakı olarak hep birlikte İsmail Başkanımızın yanındayız” dedi.

Yunus Tever: “16 ilçemizde zafere koşuyoruz”

CUMHUR İTTİFAKINDAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Ferizli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, ilçede ziyaretlerine devam ediyor. Gündoğdu son olarak Bakırlı Mahallesinde düzenlenen halk buluşmasında vatandaşlarla kucaklaştı. Programa AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever’de katıldı. Programa ayrıca AK Parti Ferizli İlçe Başkanı Ramazan Serhoş, MHP Ferizli İlçe Başkanı Veysel Dikbaş, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri katıldı. Yoğun katılımın yaşandığı programda Cumhur İttifakı adeta gövde gösterisi yaptı.

ESER VE HİZMET SİYASETİNE DEVAM

Programda konuşan Ferizli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, “Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. İlçemize hizmet etmenin gururunu yaşıyor, çok değerli hemşerilerimizle birlikte ilçemiz için çalışıyoruz. Bakırlı bizim için her zaman önemli. Tüm Ferizli için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hamdolsun, sizlerden gördüğümüz büyük destekle 31 Mart’ta eser ve hizmet siyasetinde yolumuza daha güçlü devam edeceğiz” dedi.

10 MİLYONLUK YATIRIMLA DOĞALGAZ MÜJDESİ

Gündoğdu ayrıca şunları kaydetti: “Mahallelerimizde çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor. Ceylandere - Bakırlı yolunun asfaltlanması için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yusuf Alemdar başkanımız ile görüştük. Bu yolun tamamlanması ile birlikte mahallemizin ulaşım ağını güçlendirmiş olacağız. Bakırlı Mahallemiz için doğalgaz müjdesini de veriyorum. İl Başkanımız ile birlikte AĞDAŞ ziyaretimizde Bakırlı, Kusca, Ceylandere ve Nalköy mahallelerimize yaklaşık 10 milyonluk yatırımı belediye olarak biz karşılayacağız dedik ve bir an önce ulaştırılması için talepte bulunduk. İnşallah bu sene Bakırlı Mahallemizde doğalgazı yakacağız. Ağacık mahallemizde çalışma devam edecek. Hendek bölgesinde bir ekip çalışma sürdürüyor. Önümüzdeki hafta ekip inşallah buraya gelecek ve doğalgaz ile ilgili çalışma başlayacak. Asfaltıyla, kaldırımıyla mahallelerimiz daha hale gelecek.”

EN BÜYÜK DESTEĞİ VERECEĞİZ

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, “Tevazu, samimiyet ve gayretle 16 ilçemizde zafere koşuyoruz. Geçen seçimde Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ı, Cumhur ittifakını, dış güçlere karşı boyun eğdirmediniz. Cumhurbaşkanımızı zayıflatmak, bu ülkenin başından göndermek, bu ülkeyi güçsüzleştirmek adına Millet İttifakı kurdular. Onların hizmet diye bir dertleri yok. Amaçları güçlü Türkiye'yi yıkmak adına bir şeyler ortaya koymak. İnşallah 31 Mart akşamı milletimiz Cumhur İttifakına sıkı sıkıya sarılacak, en büyük desteği verecek” dedi.

GÜNDOĞDU’YA TAM DESTEK

Tever sözlerini şöyle tamamladı: “30 Büyükşehir arasından Cumhur İttifakına yakışır bir şekilde Sakarya'dan en büyük desteği vereceğiz. Bu iddiamıza inşallah ulaşacağız. Ferizli'de en yüksek oyu alalım, diğer ilçelerimizde de en yüksek oyu alalım. İsmail Başkanımız ilk dönemini bitirdi. Şimdi sıra kalfalık döneminde ve daha güçlü sizlerle devam edecek. Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediyemiz, AK Parti İl Başkanlığımız, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli, hep birlikte İsmail Başkanımızın yanındayız. İsmail başkanın verdiği söz, Yunus Tever'in sözüdür. 6 tane milletvekilini sözüdür. O sözleri bir bir takip edeceğiz ve yerine getirmek içinde takipçisi olacağız. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. İsmail Başkanı, Yusuf Başkanımı sizlere emanet ediyorum. Allah'a emanet olun.”

AdminAdmin