Sakarya Yerel Haber
Sakarya Yerel Haber
AMATÖR SPORLAR

YURTLİG Geleneksel Türk Okçuluğu Şampiyonası, sona erdi

SAKARYA (AA) - Sakarya'da gerçekleştirilen YURTLİG Geleneksel Türk Okçuluğu Şampiyonası, sona erdi.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
YURTLİG Geleneksel Türk Okçuluğu Şampiyonası, sona erdi
Paylaş:

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğünce, GSB yurtlarında barınan öğrencilerin katılımıyla düzenlenen "YURTLİG" spor turnuvaları kapsamında Karasu Şehir Stadı'nda gerçekleştirilen şampiyona finallerinde 47 erkek ve 57 kız sporcu mücadele etti.

Büyük kadınlar ile erkekler olmak üzere iki kategoride düzenlenen şampiyonada dereceye giren sporcu ve takımlara kupa ve ödülleri takdim edildi.

Ödül töreninde Karasu Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı'nın yanı sıra daire amirleri, antrenörler ve sporcular hazır bulundu.

Törenin ardından ilçe protokolü ok attı ve ata bindi.

Bu haber Sakarya Yerel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

AMATÖR SPORLAR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

gtag('config', 'G-0B5L033KGC');