SİYASET
Giriş Tarihi : 22-03-2024 20:21

Yusuf Alemdar “Cumhur İttifakı olarak Ankara’da çok güçlüyüz”

Ferizli Sinanoğlu mahallesinde gerçekleştirilen buluşmaya katılan Başkan Adayı Alemdar, “Siyasetin özü erdemdir. İlk günden bu yana davamıza sıkı sıkıya sarıldık ve hamdolsun aldığımız görevleri en iyi şekilde yerine getirmenin gayreti içerisinde olduk. Milletimiz de hep yanımızda oldu. Sinanoğlu 31 Mart’ta yine Cumhur İttifakı’nın yanında olacak Allah razı olsun” dedi.

Yusuf Alemdar “Cumhur İttifakı olarak Ankara’da çok güçlüyüz”

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Ferizli Sinanoğlu’nda vatandaşlarla buluştu. Sinanoğlu Mahallesi’nde coşkulu kalabalığa teşekkür eden Başkan Adayı Alemdar’a, Milletvekili Lütfi Bayraktar, MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, Ferizli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, AK Parti Ferizli İlçe Başkanı Ramazan Serhoş, MHP Ferizli İlçe Başkanı Veysel Dikbaş ve davetliler eşlik etti.

Mahallemize doğalgazı getirdik

AK Parti Ferizli İlçe Başkanı Ramazan Serhoş ve MHP Ferizli İlçe Başkanı Veysel Dikbaş’ın selamlamalarının ardında kürsüye gelen Ferizli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, Sinanoğlu’nu doğalgazla buluşturduklarını ifade etti. Gündoğdu, “Bizleri bağrınıza bastığınız için Allah razı olsun. 2019’da aldığımız görevi iyi işler yaparak tamamladık. Var olan imkanı asla esirgemedik. Ferizli’nin gelişmesine katkı sağladık. Partimizin Ankara’daki gücünü kullanarak hibe araçlar kazandırdık. Makine parkurumuz ne kadar güçlü olursa mali durumumuz ne kadar güçlü olursa o kadar hızlı hizmete kavuşuruz. Sinanoğlu mahallemize doğalgazı getirdik. Mahallemizde çeşmelerde çamur akıyordu bizde 14 kilometre asbest borusunu yeniledik. Önümüzdeki dönemde de gece gündüz demeden ilçemiz için çalışacağız.”

Sinanoğlu 31 Mart zaferine hazır

Sinanoğlu’nun 31 Mart zaferine hazır olduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, “Sinanoğlu bu coşkusuyla 31 Mart’ta zaferi müjdeliyor. Allah sizden razı olsun. Bizler uzun süreden beri sahadayız. Gittiğimiz her yerde Allah’a şükürler olsun Cumhur İttifakı sevenleri gücümüze güç katıyor. Cumhur İttifakı adayları bir dakika dahi durmuyor. Her gün sahada vatandaşımızın kalbine, gönlüne dokunuyor. Bizler hep sizinleyiz” diye konuştu.

Sinanoğlu eser ve hizmet siyasetinden yana

Coşkulu kalabalığa ‘Davasına sahip çıkan, hiçbir zaman yalnız bırakmayan, hizmet ve eser siyasetinin yanında olan Sinanoğlu’ diye başlayan Başkan Adayı Yusuf Alemdar, “Siyasetin özü erdemdir. Biz 35 yıllık siyasi yaşantımızda bir milim şaşmadık. Davamıza sıkı sıkıya sarıldık ve hamdolsun aldığımız görevleri en iyi şekilde yerine getirmenin gayreti içerisinde olduk. Bizim davamız hizmete susamış insanımızın yanında olmaktır. Yol yapmak kadar insanımıza dokunmaktır. Biz sizin kardeşliğinizden onur ve gurur duyuyoruz” diye konuştu.

İnsanımıza hizmet makamların üstündedir

Sinanoğlu’nun önümüzdeki dönem çok daha güzel hizmetlerle buluşacağını ifade ederek konuşmalarını sürdüren Başkan Adayı Alemdar, “Ferizli’ye çok şükür doğalgaz geldi. Bizim derdimiz hizmet etmek. Dün olduğu gibi bugün de insanımızın yanında olmak. Bizim için sizlere hizmet etmek onurdur, şereftir ve makamlardan üstündür. Biz her zaman en iyisini yapmaya çalıştık. Bugün Sinanoğlu’nun ev sahipliği 31 Mart zaferini haber veriyor. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı olarak Ankara’da çok güçlüyüz

Milletvekili Lütfi Bayraktar, Sinanoğlu’ndan destek beklediklerini ifade ederek, “İyi ki varsınız. Allah sizden razı olsun. Yusuf başkanım kuzeyin evladı. Evine hoş geldi. Yusuf başkan kuzeye bir başka bakıyor. Diğer adaylar da gelip sizlere yıldızları vadedip oyunuzu istiyorlar. Sizler bunlara kanmayın. Cumhur İttifakı olarak Ankara’da çok güçlüyüz. Ben bu coşkudan anlıyorum ki Sakaryamız, Sinanoğlumuz topyekun Cumhur İttifakı’nın, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın peşinde” dedi.

 

AdminAdmin