SİYASET
Giriş Tarihi : 29-03-2024 14:07

Yusuf Alemdar “Erenler’de hizmet seferberliği başlatacağız”

Başkan Adayı Alemdar, Büyük Erenler mitinginde vatandaşlarla buluştu. Burada coşkulu kalabalığa seslenen Alemdar, “Biz hizmet insanıyız. Erenler’de hizmet seferberliğini başlatacağız. Gençlerimizin, çocuklarımızın geleceği, ilçemizin yarınları için durmak yok, çalışmaya devam” dedi.

Yusuf Alemdar “Erenler’de hizmet seferberliği başlatacağız”

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Erenler’de düzenlenen büyük buluşmaya katıldı. Yunus Emre Diriliş Meydanı’nda gerçekleştirilen program, görevi başındayken kalp krizi geçirerek vefat eden önceki dönem Belediye Başkanı Merhum Fevzi Kılıç’ın adına düzenlenen ahde vefa sinevizyon gösterimiyle başladı.

Programa Erenler Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Rahmi Şengül, İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Serdar Akgün, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Ömer Barik, MHP Erenler İlçe Başkanı Mustafa Tamer, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı İlknur Armağan ve Erenler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halit Yaylalı katıldı.

Yerelde birlik, ülkede birlik

Programda konuşan AK Parti Erenler İlçe Başkanı Ömer Barik, “Sıkmadık el, girmedik gönül bırakmamak için yaklaşık 70 gündür sahada gece gündüz demeden çalışıyoruz. Başkanlarımıza sözümüz var. 31 Mart’ta en yüksek oyu alan ilçe olacağız. Rahmi başkanımıza ve Yusuf başkanımıza sizlerden güçlü bir destek bekliyoruz” dedi.

MHP Erenler İlçe Başkanı Mustafa Tamer ise, “31 Mart için yerelde birlik, ülkede birlik diyerek çıktığımız bu yolda sahalardayız. Sahada uyum içinde kardeşlik hukukuyla çalışıyoruz. Bizim adaylarımız bellidir ve nettir. Sizlerden adaylarımıza güçlü destek bekliyoruz” diye konuştu.

Yeni dönemle ilgili hayallerimiz var

Erenler Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Rahmi Şengül, yeni dönemde projelerin tamamlanacağını ifade ederek, “Erenler birliğin ve kardeşliğin adıdır. Her zaman davanın, liderimizin ve bizim yanımızda oldunuz. Yaklaşık 5 yıldır belediyemizde sizler adına hizmet etmekteyiz. Rahmetli başkanımla 4 yıl boyunca onun yanında onurla gururla görev yaptım. Son 9 ayda ise onun ve sizin emanetinize başkanlık görevi yaptım. Erenler’de ciddi sorunları çözüme kavuşturduk. 32 mahallemize doğalgazı getirdik. Bu dönemle ilgili hayallerimiz var projelerimiz var. Her bir mahallemize dokunacağız. Gençlerimiz, yaşlılarımız, çocuklarımız ve kadınlarımız için sosyal projelerimiz var. İnşallah yeni dönemde Yusuf başkanımızın desteğiyle projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.

Erenler insanı vefayı bilen gönül insanıdır

Programda konuşan Başkan Adayı Alemdar, “İşte bu meydan gösteriyor ki Erenler insanı, kardeşine sahip çıkan, vefayı bilen gönül insanıdır. Her zaman ki gibi yine coşkusuyla, heyecanıyla ve samimiyetiyle kardeşliğin ne olduğunu gösterdi. Sizlere şükran ve minnet borçluyum. Bizler sizlerin hizmetinizdeyiz. Size hizmet etmekten her zaman onur duyduk. Bize her zaman inandınız. Bizde sizi yanıltmadık” diye konuştu.

Erenler 31 Mart’ta son sözü söyleyecektir

Alemdar konuşmalarını şu sözlerle tamamladı, “Biz hizmet insanıyız. Erenlerde hizmet seferberliğini başlatacağız. Gençlerimizin çocuklarımızın geleceğini düşünüyor, planlıyoruz. Onlara daha güzel bir gelecek bırakmak için çalışıyoruz. Erenler’e güzel hizmetler yapıldı. Fevzi başkanımıza Allah rahmet eylesin. Ellerinden geleni yaptılar. Şimdi diyorum ki gün bugündür. Rahmi başkanımızla Erenler’e hizmet günüdür. 70 gündür Sakarya’yı gezen bir kardeşiniz olarak bugün gördüğüm samimiyete, coşkuya ve heyecana çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki Erenler 31 Mart’ta son sözü söyleyecektir” dedi.

AdminAdmin