Sakarya Yerel Haber
Sakarya Yerel Haber
ASAYİŞ

Yüzme antrenörü genç evinde ölü bulundu.

Serdivan İlçesi İstiklal Mahallesi Porsuk Sokak'ta yaşayan genç evinde ölü bulundu.

Google'da haber kaynağınız olarak seçmek için tıklayın
Yüzme antrenörü genç evinde ölü bulundu.
Paylaş:

Serdivan’da yaşayan 25 yaşındaki G.B. isimli gençten bir süredir haber alamayan arkadaşları durumu  polis ekiplerine bildirdi.

Kapının kilitli olmasından dolayı polis ekipleri, itfaiyeden yardım istedi. İtfaiye ekipleri tarafından kapı açılırken, acı manzara ile karşılaşıldı.

Sakarya Üniversitesi’nde yüksek lisans yapan ve ilimizde yüzme antrenörlüğü yaptığı öğrenilen 25 yaşındaki genç, kapı açıldığında iple asılı olarak bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber Sakarya Yerel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

gtag('config', 'G-0B5L033KGC');