KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 20-09-2022 19:01

Zehra Betül ve Kurtuluş’a Mutluluklar

Ana Sınıfı Öğretmeni Betül Yaman ile bankacı Kurtuluş İbrahimoğlu, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’nun kıydığı nikah töreniyle dünyaevine girdiler.

Zehra Betül ve Kurtuluş’a Mutluluklar


 

Serdivan Bahçelievler Gazi İlkokulu Müdürü İsmail Yaman ve Fatma Yaman’ın kızı İstanbul Sultangazi İsmetpaşa İlkokulu Ana Sınıfı Öğretmeni Zehra Betül Yaman ile Tüvasaş’tan emekli Osman İbrahimoğlu ve Esna İbrahimoğlu’nun oğulları Akbank Batı Karadeniz Bölge Müdürlüğü personeli Kurtuluş İbrahimoğlu’nun düğün cemiyetlerine kalabalık davetli topluluğu katıldı.

 

Hafta içi Perşembe günü By Peker Düğün salonunda yapılan kına gecesinin ardından cumartesi günü akşamı Şahaser Salonunda gerçekleşen düğün öncesi Yaman Ailesinin evinde gelin uğurlaması yapıldı.

 

Örf ve adetlerimizin harfiyen uygulandığı gelin almasında baba ocağından ayrılmanın hüznünü yaşayan öğretmen gelin Betül Yaman’ı ağabeyi Emre Yaman telli duvaklı evinden çıkardı. Büyük amca Ahmet Yaman’ın yaptırdığı duaya iştirak eden misafirler genç çifte ömür boyu saadetler dilerken, düğünlerimizin vazgeçilmezi davul zurna eşliğinde çalan müziklerle oyunlar oynadılar.

 

Yaman ve İbrahimoğlu Ailelerinin davetlileri kapıda karşıladığı düğün cemiyetinde nikahı Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu kıydı. Gelinin babası İsmail Yaman’ın Arifiye Öğretmen Lisesinden okul arkadaşı olan belediye başkanı İsmail Karakullukçu bu nikahın kendisi için manevi anlamda önemine vurgu yaparak nikah cüzdanını damadın da onayıyla Betül Yaman İbrahimoğlu’na takdim etti.

 

Öğretmen gelin Betül Yaman ve babası İsmail Yaman’ın eğitimci olması, Tüvasaş’tan emekli olan damadın babası Osman İbrahimoğlu’nun şehrimizin köklü futbol takımlarından Demirspor’da uzun yıllar kaptan olarak futbol oynaması, damadın bankacı olması dolayısıyla düğün törenine eğitim camiasından, fabrika, spor ve banka camiasından çok sayıda davetli katılarak genç çifte ömür boyu mutluluklar dilediler. Şahaser düğün salonundaki muhteşem düğünün en mutlu anlarını Sarmaşık Fotoğrafçılığın uzman personeli belgelendirerek genç çifte yıllar sonra hatırlayacakları güzel bir hediye sundular.

 

AdminAdmin