SPOR
Giriş Tarihi : 16-01-2024 19:27   Güncelleme : 16-01-2024 19:29

Ziraat Türkiye Kupası'na veda ettik 5-1

Ziraat Türkiye Kupası 5’inci Tur mücadelesinde Sakaryaspor, deplasmanda Süper Lig ekibi Hatayspor ile karşı karşıya geldi. Mersin Stadı’nda oynanan karşılaşmada yeşil siyahlılar farklı bir mağlubiyet ile kupaya veda etti.

Ziraat Türkiye Kupası'na veda ettik 5-1

Ziraat Türkiye Kupası 5’inci Tur mücadelesinde Sakaryaspor, deplasmanda Süper Lig ekibi Hatayspor ile karşı karşıya geldi. Mersin Stadı’nda oynanan karşılaşmada yeşil siyahlılar farklı bir mağlubiyet ile kupaya veda etti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Hatayspor henüz 3’üncü dakikada golü buldu. 3 Fisayo Dele-Bashiru ile sağ kanattan ceza sahasına girer onu penaltı noktasına doğru çıkardığı topta Carlos Strandberg topu boş kaleye gönderdi. Bu gole 19’da cevap veren Sakaryaspor, Burak Süleyman’ın pasında Dimitrov ile golü buldu 1-1 22’de Kaleci İbrahim’in aut atışından başlattığı oyunda Burak, Kasongo’dan önce davranıp topu kaparak atağı başlattı. Onun pasında ceza sahası içerisinde Carlos Strandberg plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

CARLOS DURMADI

Karşılaşmanın 32inci dakikasında ceza sahası dışından kullanılan serbest vuruşta Burak Bekaroğlu’nun kafa ile indirdiği topta Carlos Strandberg topu ağlara gönderdi..41’de Sol kanattan Ghoulam’ın savunmanın arkasına attığı pasta Fisayo Dele-Bashiru ceza sahasında çalımlarla ilerleyerek topu ağlara gönderdi. İlk devre Hatayspor’un 4-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

LİGE DÖNDÜK

Karşılaşmanın ikinci devresinde her iki takımda bir çok oyuncu değişikliği yaparken maçta ilk devrenin aksine daha temposuz bir oyun hakimdi. Günün yıldız ismi Carlos Strandberg son dakikada bir gol daha bulan Hatayspor 5-1’lik skorla tur atlayan takım olurken yeşil siyahlı temsilcimiz kupaya veda etti. Pazar günü Trendyol 1.Ligi’in 19.haftasında deplasmanda Gençlerbirliği’ne konuk olacak olan Sakaryaspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarına bugün yapacağı antrenman ile devam edecek.

Dk 3 Fisayo Dele-Bashiru ile sağ kanattan ceza sahasına girer onu penaltı noktasına doğru çıkardığı topta Carlos Strandberg topu boş kaleye gönderdi.

Dk 14 Burak’ın orta alandan savunmanın arkasına attığı pasta Kasongo bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Onun vuruşunda kaleci Bekaj gole izin vermedi

GOOOOLLLDk 19  Sol kanattan gelişen Sakaryaspor atağında Burak Süleyman’ın pasında Murat Cem Çizgi’ye kadar inerek orta yaptı. Arka direkte topla buluşan Dimitrov kafa ile topu ağlara gönderdi.

Dk 22 Sakaryaspor savunmasının arkasına atılan pasta Fisayo Dele-Bashiru kaleci İbrahim ile karşı karşıya kaldı. Onun vuruşu auta gitti

Dk 23 Kaleci İbrahim’in aut atışından başlattığı oyunda Burak, Kasongo’dan önce davranıp topu kaparaka atağı başlattı. Onun pasında ceza sahası içerisinde Carlos Strandberg plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Dk 32 Ceza sahası dışından kullanılan serbest vuruşta Burak Bekaroğlu’nun kafa ile indirdiği topta Carlos Strandberg topu ağlara gönderdi.

Dk 41 Sol kanattan Ghoulam’ın savunmanın arkasına attığı pasta Fisayo Dele-Bashiru ceza sahasında çalımlarla ilerleyerek topu ağlara gönderdi.

Dk 44 Sol kanattan Burak Süleyman ile gelişen Sakaryaspor atağında ceza sahası içerisine yapılan ortada Sinan’ın sert vuruşu kaleciden döndü.

Hatayspor-Sakaryaspor: 5-1

Stad: Mersin Stadı

Hakemler: Ali Yılmaz, Mehmet Kapluhan, Azad İlhan

Hatayspor: Visar Bekaj, Faouzi Ghoulam (Dk 46 Kamil Ahmet Çörekçi), Recep Burak Yılmaz, Kerim Alıcı (Dk 63 Ömer Faruk Beyaz), Burak Bekaroğlu, Chandrel Matondo, Fisayo Dele-Bashiru (Dk 70 Mehdi Boudjemaa), Rayane Aabid, Carlos Strandberg, Joelson Mendes, Rigoberto Rivas (Dk 63 Oğuzhan Matur)

T.Direktör: Volkan Demirel

Sakaryaspor: İbrahim Demir, Çağlayan Menderes (Dk 46 Simon), Berat Can Şanlı (Dk 46 Erdi Dikmen), Bülent Cevahir, Oğuz Yıldırım (Dk 77 Umut Uzun), Rajko Rotman, Sinan Kurt (Dk 84 Kerem Yusuf Aydın), Murat Cem Akpınar, Zdravko Dimitrov (Dk 64 Ali Ülgen), Kabongo Kasongo, Burak Süleyman

T.Direktör: Tuncay Şanlı

Goller: Dk 3-23-32-90 Carlos Strandberg, Dk 41 Fisayo Dele-Bashiru (Hatayspor) Dk 19 Dimitrov (Sakaryaspor)

AdminAdmin