EĞİTİM
Giriş Tarihi : 13-11-2023 11:34

Zübeyde Hanım Ortaokulu Öğrencileri 2 eTwinning Projesinde İlimizi Temsil Etti.

Serdivan Zübeyde Hanım Ortaokulu öğrencileri Fen Bilimleri Öğretmeni Görkem Uluçelebi Er öncülüğünde ulusal düzeyde düzenlenen iki eTwinning projesinde ilimizi temsil ettiler.

Zübeyde Hanım Ortaokulu Öğrencileri 2 eTwinning Projesinde İlimizi Temsil Etti.


 

“Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Okul” ile “85 Yıldır İzindeyiz” isimli eTwinning projelerinde görev üstlenen öğrencilerimiz büyük gurur yaşattılar.

 

Ülkemizin 55 farklı şehrindeki 100 okuldan 100 gönüllü öğretmen ve 320 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilen CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA 100 OKUL adlı eTwinning projesine ilimizden katılan tek okul olan Zübeyde Hanım Ortaokulu öğrencileri bu projede hazırladıkları afiş, logo ve video çalışmalarının yanısıra oluşturulan Cumhuriyet Ormanı için fidan dikimi gerçekleştirdiler.

 

Zübeyde Hanım Ortaokulu öğrencilerinin katıldığı ikinci eTwinning projesi ise Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anıldığı 10 Kasım faaliyeti oldu. 85 farklı okuldan 85 gönüllü öğretmen ve 170 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen “85 YILDIR İZİNDEYİZ” eTwinning projesinde öğrencilerimiz Atatürk’ün hayatının anlatıldığı video çalışmasında yer aldılar.

 

Türk Milletinin en önemli iki değeri ‘Cumhuriyet ve Atatürk’ konulu projelerde ilimizi temsil eden Zübeyde Hanım Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni Görkem Uluçelebi Er ve öğrencilerimizi başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.

AdminAdmin