4 Ekim 2024 itibarıyla kademeli emeklilik son dakika tablosuna ilişkin gelişmeler kamuoyunda yakından takip ediliyor. Erken emeklilik beklentileri, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin ardından gündemde kalma
Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin resmen hayata geçirilmesiyle 2 milyonu aşkın kişiye emeklilik yolu açıldı. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) çalışanları gece gündüz demeden EYT müracaatında bulunanların dosya
SAKARYA (AA) - Emeklilikte yaşa takılanlara (EYT) ilişkin kanunun Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından Sakarya'da bu kapsama giren vatandaşlar başvuru yapmaya başladı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesiyle ilgili bilgi verdi.
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili düzenlemenin iş dünyasına yansımaları ile ilgili değerlendirmede bulundu.
Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesinden yararlanıp emeklilik dilekçesini 2022 yılında verenler, ocak ayında dilekçe verenlere göre daha avantajlı çıktı. Kamu işçileri için 2022 avantajından yararlanma fırsatı 1
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EYT'de yaş sınırı olmayacağı ve 2 milyon 250 bin vatandaşın emekli olma hakkına kavuştuğu müjdelerini verdi. Peki bundan sonra ne olacak? İşte madde madde getirilen düzenlemeler...
Emeklilikte yaşa takılanlar konusunda takvim işlerken bir taraftan da düzenlemede yaş şartının yer alıp almayacağı tartışılıyor. EYT konusunda son sözü Cumhurbaşkanı Erdoğan söyleyecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonlarca vatandaş ve personelin yakından takip ettiği 2023 asgari ücret ve emeklilikte yaşa takılanlar konusu ile ilgili önemli mesajlar verdi.
TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, tüm taşeron işçilere kadro verilmesini ve emeklilikte yaşa takılanların (EYT) tamamının yasa kapsamına alınmasını istediklerini söyledi.