'DEVA PARTİSİ HER ZAMAN HALKIN İÇİNDE OLACAK'

DEVA Partisi heyeti, sahada yaptığı çalışmalar sırasında; "DEVA Partisi sadece seçimlerde değil her zaman halkın içinde olacak. Büyük bir enerji ile hemşehrilerimiz, esnaf ve vatandaşlarımızla iletişim içinde olmaktan, onların sorunlarını dinlemekten onur duyuyoruz." dedi.

SİYASET - 09-01-2023 09:17 418 kez okundu.

'DEVA PARTİSİ HER ZAMAN HALKIN İÇİNDE OLACAK'


 

DEVA Partisi yöneticileri, Genel Başkanları Ali Babacan'ın selamları ile vatandaşlara ve esnafa ziyaretlerde bulunurken, DEVA Partisinin broşürleri ve eylem planı kitapçıkları ile sahadaki iletişim çalışmalarını yoğunlaştırdılar.

"VATANDAŞ DERTLİ. DEVA PARTİSİ SORUNLARA ÇÖZÜM İÇİN PROJELERİ İLE HAZIR"  

DEVA Partili yöneticiler, kapı ziyareti ve esnaf ziyaretleri sırasında da çok sayıda üye kaydı da yaptılar. DEVA Karasu İlçe Başkanı Abdullah Çatalbaş, "Halkın içinde olunca vatandaşın öncelikleri ve sıkıntılarını çok daha iyi anlıyorsunuz. DEVA Partisi sadece seçimlerde değil her zaman halkın içinde olacak İktidarın vatandaştan koptuğunu ve halkın sorunlarını göremediğini ya da görmezden geldiğini anlıyorsunuz. Fiyatlar fahiş bir şekilde artarken, bir yılda elektriğe, doğalgaza, ete, süte, yumurtaya, gübreye, mazota, ilaca, tohuma yüzde 100 ile yüzde 300 arasında zam gelirken, vatandaşın her evde memur ve emekli bir yakını için yapılan yüzde 30 oranındaki maaş zammını kabul edemediğini görüyoruz. Vatandaş çok dertli. Devlet alacağına yüzde yüzün oranında zamları yaparken, işçi, memur, emekli, çiftçi, esnaf sürekli gelir kaybı yaşıyor. Esnaf piyasadaki durgunluktan ve eskisi gibi satış yapamamaktan, kira, elektrik, personel gideri, vergi ve prim gibi maliyetlerin artışından şikayetçi. Çalışanlarda reel gelir kaybı yaşıyor. DEVA Partisi olarak sorunlara çözüm projelerimiz hazır. Kararlıyız. Güçlüyüz. Sorunları çözeceğiz."

 "VATANDAŞ HAKKIN YANINDA VE HAKSIZLIĞIN KARŞISINDADIR"

"İktidar sürekli düzelecek mesajı veriyor. Düzelen ne var? İktidar gözünü kapatmış. Ancak vatandaş hakkın yanında, haksızlığın karşısındadır. Yönetimde patron olan vatandaştır. Vatandaşımız kendisine yaşatılan bu sorunların hesabını sandıkta soracaktır. Ekonominin yarattığı mağduriyet,  içinde inim inim inleyen insanlarımız yüksek bir bedel ödemektedir. DEVA ülkemizde haksızlıkları ortadan kaldıracak, ekonomide milli seferberlik başlatacaktır.  DEVA olarak her gönüle girmek, Türkiye'nin güçlü ve zengin bir ülke olması için liyakatli kadrolarımızla durmaksızın çalışıyoruz." dedi. "ÜLKEMİZİ PATİNAJ YAPMAKTAN KURTARMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR"

DEVA Kocaali İlçe Başkanı Zuhal Vuran da "Biz 'Yapamazlar' deneni yapmak için bu yola çıktık. 'Çözülemez' denen problemleri çözmek için bu yola çıktık. Ülkemizi patinaj yapmaktan kurtarmayı boynumuzun borcu bildik. 85 milyonun refahını ve güvenliğini sağlamayı boynumuzun borcu bildik. Eylem planlarımızı da işte bu bilinçle hazırladık. "Umutsuzluğa yer yok!" yeniden yapacağız. Türkiye'de yepyeni bir gelenek başlattık. Daha önce bunun bir örneği yok. İktidara gelmeden önce seçimlerden sonra ne yapacağını detaylı bir şekilde açıklayan siyasi partiyiz. 22 ayrı eylem planında, iktidarımızın ilk 90, 180 ve 360. gününde yapacaklarımızı açık açık ve yazılı olarak taahhüt ediyoruz."

"VATANDAŞ SANDIKTA BU SORUNLARI DEĞERLENDİREREK OY KULLANACAK"

"Genciyle, yaşlısıyla, işçisi, köylüsü, memuru, emeklisiyle el ele verip, gelecek güzel günlere ulaşacağız. Bu ülke insanı bulunduğu konumdan 4 kat daha zengin olmayı hak etmektedir. Bunu birlikte başaracağız. Gençlerimiz yurt dışına gitme hayali kuruyor. Vatandaşlarımız işsizlik buhranı yaşıyor. Çiftçi maliyetler nedeniyle bahçesine giremiyor ve tarlada ekim yapamıyor. Hayvan ahırları boşaldı. Süt inekleri kesime gitti. Besici de kayıpta. Emekli marketten, markete ucuz ürün arıyor. Kiracı ay sonu gelsin istemiyor. Faturalarını ödeyemeyenlerin elektriği, doğalgazı kesiliyor. Özel okul zamlarından etkilenen veliler zor durumda. Maaşı asgari ücret düzeyinde kalan özel okul öğretmeni üzgün. Buna neden olanlar sandıkta gerekli cevabı alacaklar. Ekonomide, Tarımda, Eğitimde, Sağlıkta, Adalette  bire bir sorun yaşayan vatandaşımız bu sorunları değerlendirerek buna göre oy kullanacak."  

"TEK AMACIMIZ GÜÇLÜ VE MUTLU TÜRKİYE'Yİ İNŞAA ETMEK"

DEVA Partisi Yöneticileri, "Bizim nazarımızda güçlü devlet, 85 milyonun hakkını, hukukunu koruyan devlettir. Hukukun üstünlüğü ve tam demokrasi hedefimizdir. Ülkemizde tüm dertlere çare olmaya geliyoruz. Güçlü devlet; ayrımcılık yapmayan devlettir. Güçlü devlet; haksızlığa tolerans göstermeyen devlettir. Güçlü devlet; insan haklarını koruyan devlettir. Güçlü devlet; gençlere kendini özgür hissettiren devlettir. Güçlü devlet; herkesin güvende yaşamasını sağlayan sosyal devlettir. Vatandaşın zayıf olduğu, hakkının yenildiği yerde güçlü devletten söz edilemez."

"İKTİDARA TALİBİZ. ALİ BABACAN DÜNYA ÇAPINDA BİR LİDERDİR."

"Şu an ülkemiz, insan haklarının alacakaranlık çağlarından birisini daha yaşıyor. Bu kötü tabloyu, geride bırakacak liyakatli kadrolarımız hazır. DEVA olarak kararlıyız, güçlüyüz, hazırız. Tek amacımız var mutlu ve güçlü bir Türkiye inşa etmek. Daha önce ekonomide, dış işlerinde, Avrupa Birliği sürecinde başarısıyla Ali Babacan Dünya çapında tanınan, saygın bir Genel Başkandır. Bu nedenle tüm vatandaşlarımıza ve esnafımıza memleketimizin DEVA'sından bahsediyoruz. DEVA Partisi olarak liyakatli kadrolarımızla iktidara talibiz.' ifadelerini kullandılar.  

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
YSK'dan 'iftar' kararı: 'Oy sayımı aralıksız yapılacak'

YSK'dan 'iftar' kararı: 'Oy sayımı aralıksız yapılacak'

28-03-2024 - SİYASET

Erbakan AK Parti'ye seslendi: 'Şartlarımız belli adayımızı çekmeye hazırız'

Erbakan AK Parti'ye seslendi: 'Şartlarımız belli adayımızı çekmeye hazırız'

28-03-2024 - SİYASET

Reklamı Geç
Advert