Karasu’da Balık Mezatları ve Depolar Denetlendi!

Sakarya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri Şube Müdürlüğü ile ilçe ekipleri, Karasu’da balık mezatları ve balık depolarında kapsamlı denetimler gerçekleştirdi. 1380 Sayılı Su Ürünleri Kanunu çerçevesinde yürütülen denetimlerde; yasak avcılık faaliyetleri, boy limitlerine uygunluk ve soğuk zincirin korunması titizlikle kontrol edildi.

İLÇE HABERLERİ - 02-12-2025 08:07 784 kez okundu.

Karasu’da Balık Mezatları ve Depolar Denetlendi!

 

 

Yetkililer, su ürünlerinde sürdürülebilirliğin sağlanması ve tüketiciye güvenilir ürün ulaştırılması için denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirtti. Ekiplerin gerçekleştirdiği kontrollerde, mevzuata aykırı bir durumla karşılaşılması halinde gerekli idari yaptırımların uygulanacağı ifade edildi.

Balıkçılık sektöründe düzenin korunması ve kaynakların gelecek nesillere sağlıklı şekilde aktarılması amacıyla yürütülen çalışmaların aralıksız sürdüğü vurgulandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Arifiye Atatürk Caddesi’nin üstyapısında son aşama

Arifiye Atatürk Caddesi’nin üstyapısında son aşama

27-09-2026 - İLÇE HABERLERİ

Serdivan’da Tenis Kortu Yenileniyor, Padel Sahası Geliyor

Serdivan’da Tenis Kortu Yenileniyor, Padel Sahası Geliyor

27-09-2026 - İLÇE HABERLERİ