SGM’de ara tatil atölyeleri sona erdi

Sosyal Gelişim Merkezlerinde düzenlenen ‘Sömestr Atölyeleri’ sona erdi.  Toplam bin 200 çocuk ve ebeveynin katıldığı atölyelerde çocuklar yeteneklerini keşfederken, aileleri ise çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirip eğlendi.

YAŞAM - 01-02-2026 18:56 627 kez okundu.

SGM’de ara tatil atölyeleri sona erdi

 

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Sömestr Atölyeleri” sona erdi.

 

Renkli etkinlikler

Adapazarı, Karasu, Sapanca, Geyve ve Akyazı Sosyal Gelişim Merkezlerinde (SGM) düzenlenen atölyelerde toplam bin 200 çocuk ve ebeveyn katıldı. Birbirinden farklı atölyelerde eğlenerek öğrenen çocukların mutluluğu yüzlerine yansırken, etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

 

Velilerden teşekkür

Etkinliklere katılan aileler, çocuklarıyla birlikte kaliteli ve eğlenceli zaman geçirme imkânı bulduklarını ifade ederek, bu tür atölyelerin aile–çocuk bağını güçlendirdiğini dile getirdi. Veliler, sömestr tatilini verimli şekilde değerlendirme fırsatı sunan atölyeler dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Yalçın Tatlısu 26 yıldır yıpranan okey taşlarını renklendiriyor

Yalçın Tatlısu 26 yıldır yıpranan okey taşlarını renklendiriyor

27-06-2026 - YAŞAM

Sıfır Atık Vakfı Başkanı Ağırbaş ″COP31 Yüksek Düzeyli İklim Şampiyonu Vizyon Belgesi″ni paylaştı

Sıfır Atık Vakfı Başkanı Ağırbaş ″COP31 Yüksek Düzeyli İklim Şampiyonu Vizyon Belgesi″ni paylaştı

23-06-2026 - YAŞAM