DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Advert
UTKU KAYNAR
UTKU KAYNAR
Giriş Tarihi : 07-10-2024 19:45

NEFES ALDIK

Yönetim ve para krizleri ile boğuşan Sakaryaspor, transferin son gününde yapılan transferlerle umutlanırken Şanlıurfaspor karşısında alınan 2-0’lık galibiyet hem taraftarın hem takımın keyfini yerine getirdi.

Özellikle ilk devre rakibine karşı çok net üstünlük kuran temsilcimizde gol gelmezken ikinci devrenin hemen başında Emre Demir çok kritik bir golle bizi 3 puana taşıdı. Maçın en önemli isimlerinden biri olan Fernando ilk devre daha kolay pozisyonda yapamadığını ikinci devrede yaparak hem takımı hem bizi rahatlattı. Geride kalan 5 haftada gerçekten en azından 4 puan daha almış olmamız gerekiyordu fakat bunca kaos içinde buna da şükür demek zorundayız.

 Sanırım son bir 2 ayda yaşanan kaostan sonra Sakaryasporlular olarak biraz olsun keyifli bir hafta geçireceğiz. Artık önümüzdeki hafta yapılacak genel kurulda ekonomik sıkıntıları giderecek hem de bu başı boş ortama biraz disiplin getirebilecek bir yönetim gelirse bu sezon çok farklı bir hikaye yelken açabiliriz.

Yusuf Alemdar sezon başında Sakaryaspor’a kayıtsız kalmasının sıkıntısını yine kendi çekti aslında. Gökhan İn ve yönetimin bu işi ekonomik olarak yürütmeyeceği çok aşikardı. Alemdar'ın transferi açmak için verdiği 13 Milyonluk destek bunu bir kez daha kanıtladı Transferin son gününde acılı gününde insiyatif alarak takıma çok kritik hamleler yaptıran Yusuf Alemdar'a bu desteklerinin karşılığında gereken teşekkürü etti ve bence sezonun geri kalanında da etmeye devam edecektir.

Aslında başkan Yusuf Alemdar, Hakan Bilal Kutlu Alp ile zaman kaybetmek yerine bu operasyonun düğmesine geçen hafta bassa hem kendi hemde Sakaryaspor bu sıkıntıları yaşamazdı. Alemdar tabi yılların siyasetçisi ama Sakaryaspor bambaşka tecrübeler gerektirdiğini bu şekilde bir kez daha tecrübe etmiş oldu.

NELER SÖYLENDİ?
@
NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU
  • Süper LigOP
  • 1GALATASARAY2157
  • 2FENERBAHÇE2254
  • 3REEDER SAMSUNSPOR2243
  • 4İKAS EYÜPSPOR2239
  • 5GÖZTEPE2235
  • 6BEŞİKTAŞ2135
  • 7RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ2233
  • 8KASIMPAŞA2231
  • 9TRABZONSPOR2129
  • 10CORENDON ALANYASPOR2228
  • 11ÇAYKUR RİZESPOR2227
  • 12GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ2126
  • 13ONVO ANTALYASPOR2226
  • 14TÜMOSAN KONYASPOR2224
  • 15NET GLOBAL SİVASSPOR2223
  • 16BELLONA KAYSERİSPOR2120
  • 17SİPAY BODRUM2217
  • 18ATAKAŞ HATAYSPOR2210
  • 19ADANA DEMİRSPOR215
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
E-GAZETE
Sakarya'da bir kişi başından vurulmuş halde ölü bulundu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA