YEREL
Giriş Tarihi : 21-09-2023 18:53

Akyazı’nın merkezindeki o cadde yepyeni bir yüze kavuştu

Büyükşehir Belediyesi program dahilinde sürdürdüğü sıcak asfalt çalışmaları kapsamında Akyazı Ahmet Tarım Caddesi’ni yeni yüzüne kavuşturuyor. Çalışmaları yakından takip eden Başkan Yüce, “Akyazı ilçemizde Ahmet Tarım Caddesi’ni yağmursuyu, kanalizasyon altyapısı, kaldırımları ve sıcak asfaltıyla tamamen yeniliyoruz. Daha öncede söylediğim gibi Sakarya’da asfaltlamadığımız hiçbir yol kalmayacak” dedi. Cadde yenilenmiş haliyle yarın hizmet açılacak.

Akyazı’nın merkezindeki o cadde yepyeni bir yüze kavuştu

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi program dahilinde sürdürdüğü sıcak asfalt çalışmalarına Akyazı’da devam ediyor. Yol Bakım ve Asfalt Koordinasyon Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler Akyazı ilçe merkezindeki Ahmet Tarım Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

                                                                                                    

2 bin ton asfaltla sil baştan

İlçe Jandarma, meslek yüksekokulu ve birçok kamu kurumlarının yerleşkesinin bulunduğu 800 metrelik caddede 2 bin ton sıcak asfalt kullanılırken asfalt öncesi SASKİ marifetiyle caddenin yağmursuyu ve kanalizasyon altyapısı yenilendi.

 

Yenilenen altyapısı, asfaltı ve kaldırımlarıyla Ahmet Tarım Caddesi yeni yüzüne kavuşturuldu. Asfalt çalışmalarını Başkan Ekrem Yüce, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ve AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem ile beraber yakından takip etti. Sil baştan yenilenen cadde, yarından itibaren araç trafiğine açılacak.

 

Altyapısıyla üstyapısıyla tamamen yeni cadde

Akyazı Ahmet Tarım Caddesi’nde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde takip eden Başkan Ekrem Yüce, “Düşüncemiz, derdimiz, gayretimiz sadece şehrimize ve hemşerilerimize hizmettir. Bu düsturla şehrimizin 16 ilçesinde asfalt çalışmalarımızı program dahilinde sürdürdük. Hamd olsun grup yollarımızda yüzde 90’ın üzerine çıktık. Bugünde program dahilinde Akyazı ilçemizde Ahmet Tarım Caddesi’ni yağmursuyu, kanalizasyon altyapısı, kaldırımları ve sıcak asfaltıyla tamamen yeniliyoruz. Altyapısı tamamlanan ve sıcak asfalt çalışmalarında sona geldiğimiz caddemizi en kısa sürede ilçe halkımızın hizmetine sunacağız. Daha öncede söylediğim gibi Sakarya’da asfaltlamadığımız hiçbir yol kalmayacak” diye konuştu.

AdminAdmin